Ελληνικά
GR
Αλεξανδρούπολη
Top


Hertz Car Rental Alexandroupolis - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΑλεξανδρούποληΗ Αλεξανδρούπολη, πρωτεύουσα του νομού Έβρου που βρίσκεται στο βόρειο και ανατολικό άκρο της Ελλάδος, αποτελεί βασική πύλη διασύνδεσης μεταξύ των χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης και αυτών της Ασίας.
Η Hertz η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα  διαθέτει στην Αλεξανδρούπολη 2 σταθμούς εξυπηρέτησης πελατών. Ένα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και ένα στο διεθνή αερολιμένα.
Η μορφολογία του νομού Έβρου, τα αξιοθέατα που διαθέτει και οι πανέμορφες διαδρομές που μπορεί να δει κανείς, κάνουν την χρήση – ενοικίαση αυτοκινήτου αναγκαία.
Η Hertz διαθέτει στην Αλεξανδρούπολη περισσότερους από 15 τύπους αυτοκίνητων και έτσι καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σε προνομιακές τιμές.
Σημείο αναφοράς του νομού αποτελούν τα 2 εθνικά πάρκα, της Δαδιάς και το Δέλτα του Έβρου, όπου φιλοξενούν πουλιά, ζώα και φυτά σπάνια σε ομορφιά και πληθυσμό.
Στην Hertz εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτου μπορούμε να σας δώσουμε και χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη της Αλεξανδρούπολης αλλά και τα αξιοθέατα του νομού Έβρου καθώς και τις μοναδικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσετε. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 25510 45408
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Λεωφ. Δημοκρατίας 155
Τηλ.: (+30) 25510 82014
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips