Ελληνικά
GR
Χίος
Top


Hertz Car Rental Chios - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Χίο


 Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη ΧίοΧίος, το πιο μεσαιωνικό νησί του Β.Α Αιγαίου με τα σημάδια της ιστορίας διάσπαρτα σε ολόκληρη την επιφάνεια του. Κάστρα και αρχοντόσπιτα χτισμένα με πέτρα και αρχιτεκτονικό ύφος στο οποίο είναι εμφανείς οι επιρροές των Γενουατών που διοικούσαν το νησί για περίπου τρεις αιώνες. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του νησιού είναι η φημισμένη χιώτικη μαστίχα η αλλιώς δάκρυ του σχίνου.

Το νησί της Χίου διαθέτει πολλές όμορφες παραλίες οι οποίες είναι σκεπασμένες από ψιλή άμμο η ηφαιστειακή μαύρη πέτρα. Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητου στην Ελλάδα, λειτούργει στην Χίο με ένα σταθμό εξυπηρέτησης πελατών στο αεροδρόμιο του νησιού. Με περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτων η Hertz καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στην Χίο.
Νοικιάστε λοιπόν το αυτοκίνητο που εσείς επιθυμείτε και ανακαλύψτε μια προς μια τις πανέμορφες παραλίες της Χίου ή κατευθυνθείτε προς την συνοικία του κάμπου, με τα μοναδικά από μανταρινιές, νεραντζιές και λεμονιές περιβόλια της τα οποία ευωδιάζουν με τα αρώματα τους ολόκληρη την περιοχή. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Χίο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22710 26115
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Νεώρειον 25
Τηλ.: (+30) 22710 26115
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips