Ελληνικά
GR
Χαλκιδική
Top


Hertz Car Rental Chalkidiki - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Χαλκιδική


 Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη ΧαλκιδικήΧαλκιδική ένας τόπος ευλογημένος, που θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα τον τίτλο του ομορφότερου νομού της Ελλάδας. Η έντονη νυχτερινή ζωή, τα εκατοντάδες μπαράκια και beach bars συνθέτουν μέσα στην αντίθεση τους με το γραφικό και γαλήνιο φυσικό περιβάλλον ένα τόπο μοναδικό που γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, λειτούργει στην Χαλκιδική με ένα σταθμό εξυπηρέτησης πελατών στο Σάνι. Οι μεγάλες αποστάσεις αλλά και η μορφολογία της Χαλκιδικής κάνουν απαραίτητη την χρήση - ενοικίαση αυτοκινήτου.
Η Hertz με περισσότερους από 20 τύπους αυτοκινήτων στην Χαλκιδική καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Ατελείωτες  πεντακάθαρες ακτές που βραβεύονται κάθε χρόνο για την ποιότητα τους με γαλάζιες σημαίες χαρίζουν στους επισκέπτες στιγμές ηρεμίας και γαληνής. Εάν όμως είστε λάτρης της φύσης περισσότερα από 20 σηματοδοτημένα μονοπάτια σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την «πράσινη» πλευρά της Χαλκιδικής Στην Hertz εκτός της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιμένουμε για να σας δώσουμε πληροφορίες για τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε καθώς και τις διαδρομές που αξίζει να εξακολουθήσετε. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Χαλκιδική σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Sani Resort Hotel
Τηλ.: (+30) 23740 31313
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Νικήτη
Τηλ.: (+30) 23750 22777
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips