Ελληνικά
GR
Ιωάννινα
Top


Hertz Car Rental Ioannina - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στα Ιωάννινα


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στα Ιωάννινα
Η πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται στο Βόρειο  Δυτικό κομμάτι της Ελλάδας και αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου. Κτισμένη στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας, μαγεύει τους επισκέπτες της όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά και την  ιστορία εκατοντάδων χρόνων. Η πρόσβαση στα  Ιωάννινα μπορεί να γίνει είτε οδικώς είτε αεροπορικώς από Αθήνα. 

Η Hertz η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα με 1 σταθμό εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο, καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Ιωάννινα με τιμές ανταγωνιστικές εμπιστευτείτε την Hertz!

Με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από τη Hertz μπορείτε να ανακαλύψετε τις ομορφιές  τόσο της πόλης των Ιωαννίνων όσο και των ξακουστών πέτρινων χωριών, γνωστά σε όλους μας ως Ζαγοροχώρια. Τους χειμερινούς μήνες λόγω μορφολογίας εδάφους αλλά και καιρικών συνθηκών η πρόσβαση στα ζαγοροχώρια γίνεται δυσκολότερη και για το λόγο αυτό προτείνουμε σε όσους επισκέπτονται την περιοχή να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο τύπου 4x4.
Φυσικά μην ξεχάσετε να γευτείτε  και να προμηθευτείτε παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 26510 27400
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Γ. Αβέρωφ 31Α
Τηλ.: (+30) 26510 65002
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips