Ελληνικά
GR
Καλαμάτα
Top


Hertz Car Rental Kalamata - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Καλαμάτα


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΚαλαμάταΚαλαμάτα, πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας ενός από τους ομορφότερους νομούς της Ελλάδας.
Η Καλαμάτα βρίσκεται στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου και αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών επισκεπτών κυρίως για τις πανέμορφες αλλά και ταυτόχρονα μοναδικές της παραλίες. Ο νομός Μεσσηνίας εκφράζει από τα αρχαία χρόνια μια ευλογημένη γη, ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς κρυμμένο ανάμεσα σε βουνά και θάλασσες με γραφικούς κολπίσκους να εναλλάσσονται με τα ορεινά χωριά και τις καταπράσινες γεμάτες ελαιώνες πλαγιές.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, λειτούργει στην Μεσσηνία με 2 γραφεία εξυπηρέτησης πελατών, ένα στην πόλη της Καλαμάτας και ένα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας. Ένα ακόμα γραφείο Hertz λειτουργεί στο ξενοδοχείο Costa Navarino. Τα πολλά σημεία αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, οι μοναδικές παραλίες και τα πανέμορφα χωριά της Μεσσηνίας κάνουν την χρήση – ενοικίαση αυτοκινήτου απαραίτητη. Με περισσότερους από 20 τύπους ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στην Καλαμάτα, η Hertz καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση.

Στην Hertz, στο  γραφείο μας στην πόλη της Καλαμάτας, εκτός της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιμένουμε για να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις παραλίες που πρέπει να δείτε καθώς και τις διαδρομές που αξίζει να ακολουθήσετε έτσι ώστε να απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία της περιοχής. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Καλαμάτα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 27210 69547
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Λυκούργου 13 & Ύδρας
Τηλ.: (+30) 27210 63498
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips