Ελληνικά
GR
Κάρπαθος
Top


Hertz Car Rental Karpathos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κάρπαθο


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κάρπαθο
Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων και βρίσκεται ανάμεσα στην Ρόδο και την Κρήτη. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η πόλη της Καρπάθου γνωστή και με το όνομα Πηγάδια. Η ποικιλία και η χρωματική μαγεία του φυσικού τοπίου της Καρπάθου είναι μοναδική. Οι εναλλαγές και οι αντιθέσεις είναι τόσο συχνές και απρόσμενες που δεν αφήνουν περιθώρια για μονοτονία και πλήξη.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, λειτουργεί στην Κάρπαθο με δύο γραφεία εξυπηρέτησης πελατών, ένα στα Πηγάδια και ένα στο αεροδρόμιο.
Το νησί της Καρπάθου αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις των θαλασσίων σπορ και κυρίως αυτών που ασχολούνται με το windsurfing αλλά και αυτών που  θέλουν να απολαύσουν με ηρεμία τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Το νησί άλλωστε διαθέτει όμορφες και άρτια οργανωμένες παραλίες που καλύπτουν όλα τα γούστα

Η μορφολογία του νησιού κάνει απαραίτητη την χρήση – ενοικίαση αυτοκινήτου. Η Hertz στην Κάρπαθο με περισσότερους από 10 τύπους ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου. Εκτός της ενοικίασης αυτοκινήτου, στην Hertz σας περιμένουμε για να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες και tips για τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε καθώς και τις περιοχές που αξίζει να επισκεφτείτε κατά την παραμονή σας στο νησί της Καρπάθου. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κάρπαθο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22450 91105
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Πηγάδια Ματθαίου
Τηλ.: (+30) 22450 29051
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips