Ελληνικά
GR
Καβάλα
Top


Hertz Car Rental Kavala - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Καβάλα


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΚαβάλαΗ Καβάλα είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της βόρειου Ελλάδας, μια πόλη μαγική. Με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο, με πλοίο, με αεροπλάνο, ή μέσω της Εγνατίας οδού, η Καβάλα χαρίζει απλόχερα στους επισκέπτες της μοναδικές εικόνες αφού είναι γεμάτη από πανέμορφες παραλίες και καταπράσινα βουνά. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της πόλης της Καβάλας είναι η παλιά πόλη με τα στενά σοκάκια της και το πανέμορφο κάστρο.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων στην Ελλάδα, λειτουργεί στην Καβάλα με 2 γραφεία εξυπηρέτησης πελατών. Ένα στην πόλη της Καβάλας και ένα στο αεροδρόμιο στην περιοχή της Χρυσούπολης.
Τα όμορφα τοπία, τα πολλά αξιοθέατα και οι διαδρομές που αξίζει να δει κανείς στην Καβάλα κάνουν απαραίτητη την χρήση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Στην Hertz με περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτων στην πόλη της Καβάλας καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση.

Νοικιάστε τώρα το αυτοκίνητο που επιθυμείτε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και ανακαλύψτε τις ομορφιές του καταπράσινου Παγγαίου όρους, κάντε rafting στα παγωμένα νερά του Νέστου ή εάν προτιμάτε την  θάλασσα χαλαρώστε στις πανέμορφες παραλίες της Κεραμωτής, της Νέας Ηρακλείτσας και των μοναδικών Αμμόλοφων στην Νέα Πέραμο. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Καβάλα εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 25910 53320
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Ερυθρού Σταυρού 32
Τηλ.: (+30) 2510 838310
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές