Ελληνικά
GR
Κεφαλονιά
Top


Hertz Car Rental Kefalonia - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΚεφαλονιάH Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο, σε έκταση, νησί του Ιονίου, γεμάτο πράσινο, πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά, και υπόγεια σπήλαια. Η φύση είναι αυτή που με την πρώτη ματιά κερδίζει τον επισκέπτη του νησιού. Μια βόλτα στον εθνικό δρυμό του Αίνου, αλλά και στο μουσείο φυσικής ιστορίας θα αφυπνίσει το οικολογικό σας ένστικτο. Το μέγεθος, η μορφολογία αλλά και το έντονο ανάγλυφο της Κεφαλονιάς έχουν δημιουργήσει μοναδικές παραλίες και κόλπους που για να τους δει κανείς  χρειάζεται αυτοκίνητο.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητου στην Ελλάδα
, λειτούργει στην Κεφαλονιά με δυο σταθμούς εξυπηρέτησης ενοικιαζομένων αυτοκινήτων. Ένα στην πανέμορφη Λάσση όπου αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών και ένα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Με περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτου στο νησί της Κεφαλονιάς η Hertz καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κεφαλονιά εμπιστευτείτε την Hertz!

Σημεία αναφοράς του νησιού αποτελούν, η βραβευμένη παραλία του Μύρτου η όποια συγκαταλέγεται στις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, ο Άσσος και το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. Στην Hertz έκτος της ενοικίασης αυτοκινήτου είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε πληροφορίες για τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς, τις πολλές και μαγευτικές παραλίες που πρέπει δείτε καθώς και διαδρομές που αξίζει να ακολουθήσετε.

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 26710 42142
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Κεντρικό γραφ. (100μ από είσοδο Αεροδρομίου)
Τηλ.: (+30) 26710 24438
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές