Ελληνικά
GR
Κως
Top


Hertz Car Rental Kos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Κω


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΚωΚως, αγαπημένος προορισμός για εκατομμύρια Βορειοευρωπαίους τουρίστες εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, τόπος γέννησης της Νύμφης Ευρώπης, που έδωσε το όνομά της σε μια ολόκληρη ήπειρο και του πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη, νησί με δαντελένιες αμμουδιές και παραλίες που λατρεύουν οι surfers και οι ιστιοπλόοι, με ένα από τα πιο καλά διατηρημένα κάστρα της Ελλάδας και με έντονη νυχτερινή ζωή, η Κως μοιάζει να συγκεντρώνει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από ένα νησί για τις διακοπές του

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, λειτουργεί στην Κω με 2 γραφεία εξυπηρέτησης πελατών, ένα στην πόλη της Κω και ένα στο αεροδρόμιο.

Η Κως είναι ένα νησί με μεγάλη ιστορία και πολλά αξιοθέατα, όπου ο επισκέπτης του νησιού πρέπει να δει κατά την παραμονή του σε αυτό. Το πιο σημαντικό πάντως, σίγουρα το δημοφιλέστερο αξιοθέατο της Κω, είναι το Ασκληπιείο, τόπος ανάπαυσης και θεραπείας από τον 4ο π.Χ. αιώνα ήδη. Εδώ φιλοξενήθηκε η Ιατρική Σχολή του Ιπποκράτη, εδώ ακούστηκε για πρώτη φορά ο Όρκος του Ιπποκράτη, που μέχρι και σήμερα δίνουν οι γιατροί σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η Hertz με περισσότερους από 20 τύπους αυτοκινήτων στο νησί της Κω καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου. Επίσης στην Hertz εκτός των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε πληροφορίες και tips για τα αξιοθέατα της Κω και τις διαδρομές που αξίζει να δείτε. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Κω σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!  

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22420 51400
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β' 46
Τηλ.: (+30) 22420 28002
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips