Ελληνικά
GR
Λάρισα
Top


Hertz Car Rental Larissa - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Λάρισα


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Λάρισα
Η πόλη της Λάρισας είναι χτισμένη στο κέντρο του Θεσσαλικού κάμπου και αποτελεί οικονομικό, διοικητικό και επιστημονικό κέντρο όλης της Θεσσαλίας. Σημαντικό στοιχείο της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης είναι η γεωγραφική της θέση. Ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει το μπάνιο στις παραλίες με επισκέψεις στα χωριά, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, με παραδοσιακές γεύσεις και μουσικές, καθώς και με περιπάτους σε δασικά μονοπάτια και αναβάσεις στον ήρεμο Κίσσαβο.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, λειτουργεί στην Λάρισα με ένα γραφείο εξυπηρέτησης πελατών. Το μέγεθος της πόλης αλλά και οι αποστάσεις μέχρι τις κοντινότερες παραλίες του νομού κάνουν απαραίτητη την χρήση – ενοικίαση αυτοκινήτου. Η Hertz στην Λάρισα με περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτων καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.
Νοικιάστε λοιπόν ένα αυτοκίνητο από την Hertz και ανακαλύψτε τις ομορφιές του Ολύμπου, δοκιμάστε την υπέροχη τοπική κουζίνα των χωριών του νομού και χαλαρώστε σε μια από τις ήρεμες καταγάλανες παραλίες με back ground τον επιβλητικό Κίσσαβο. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Λάρισα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Ηρώων Πολυτεχνείου 53
Τηλ.: (+30) 2410 670200
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips