Ελληνικά
GR
Λέσβος
Top


Hertz Car Rental Lesvos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Λέσβο


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Λέσβο, ΜυτιλήνηΤόπος με προσωπικότητα και ιδιαίτερο ύφος, στο σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, πατρίδα του Οδυσσέα Ελύτη, του Θεοφίλου και του Στρατή Μυριβήλη, με τους πανέμορφους κόλπους της Γέρας και της Καλλονής η Λέσβος είναι κάτι περισσότερο από ένας κλασικός τόπος διακοπών.

Η Hertz η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικιαζομένων αυτοκίνητων στην ΜυτιλήνηΛέσβο. Με δύο γραφεία, ένα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης και ένα στο λιμάνι της Μυτιλήνης η Hertz σας προσφέρει για ενοικίαση αυτοκινήτων περισσότερους από 20 τύπους αυτοκινήτων. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Μυτιλήνη – Λέσβο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz.

Στην ΜυτιλήνηΛέσβο αρκεί να νοικιάσει κανείς ένα αυτοκίνητο από την Hertz και θα ταξιδέψει από μια εποχή σε μια άλλη, για να δει στυλ και χρώματα να εναλλάσσονται, για να βρεθεί από την αμμουδιά στο πευκόφυτο βουνό ή από την ψαροταβέρνα σε ένα πανέμορφο beach bar. Με ενοικίαση αυτοκινήτου λοιπόν  από την Hertz ανακαλύψτε τις ομορφιές τα αξιοθέατα και τις μαγευτικές διαδρομές της Λέσβου – Μυτιλήνης.

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22510 61589
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Αργυρίου Εφταλιώτη 3
Τηλ.: (+30) 22510 37355
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips