Ελληνικά
GR
Μύκονος
Top


Hertz Car Rental Mykonos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Μύκονο


 Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη ΜύκονοΜύκονος, το δημοφιλέστερο νησί της Ελλάδος προορισμός πολλών VIP από κάθε γωνιά της γης. Ένα μικρό νησί ωστόσο, μάλλον άγονο, στεγνό, που το καίει ο ήλιος, όμως τόσο προικισμένο με χρυσές αμμουδιές, μαγικές νύχτες, πεντακάθαρα νερά, έξυπνους και ευχάριστους ανθρώπους, πολιτισμό αιώνων. Το κυρίαρχο λευκό χρώμα παλιών και νέων κτιρίων, η ψαριά πέτρα και τα γύρω χαμηλά βουνά, το άγγιγμα του ανέμου, οι μυρωδιές, οι κουβέντες, είναι χαρακτηριστικά που μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη σου.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, λειτουργεί στη Μύκονο με 2 γραφεία εξυπηρέτησης πελατών, ένα στο αεροδρόμιο και ένα στην περιοχή του Ομβροδέκτη λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον αερολιμένα.
Η Μύκονος είναι ένα από τα λίγα νησιά που μπορεί κάποιος να διασκεδάσει ασταμάτητα 24 ώρες το 24ωρο αλλά και να περάσει ήρεμες οικογενειακές διακοπές λες και βρίσκεται σε άλλο μέρος. Το νησί της Μυκόνου φημίζεται για τις πανέμορφες άρτια οργανωμένες παραλίες του με τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά.

Στην  Hertz καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μύκονο και σας δίνουμε την ευκαιρία να επιλέξετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που σας ταιριάζει μέσα από ένα στόλο με περισσότερους από 30 τύπους αυτοκινήτων. Στην Hertz εκτός της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιμένουμε για να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες και tips για τις παραλίες του νησιού αλλά και για τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Μύκονο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22890 27511
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Κεντρ. Γραφεία, Ομβροδέκτης
Τηλ.: (+30) 22890 27346
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips