Ελληνικά
GR
Νάξος
Top


Hertz Car Rental Naxos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Νάξο


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΝάξοΣτην καρδιά των Κυκλάδων βρίσκεται η Νάξος, το μεγαλύτερο σε έκταση Κυκλαδονήσι. Πεδιάδες, άγονες περιοχές, πανύψηλα βουνά και αμμώδης παραλίες συνθέτουν το μαγευτικό γεμάτο εναλλαγές τοπίο το νησιού. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Νάξου είναι η Πορτάρα, μια γιγαντιαία μαρμάρινη πύλη ναού που ήταν αφιερωμένος στον Απόλλωνα και που δεν ολοκληρώθηκε πότε.
Λόγω της μορφολογίας της Νάξου αλλά και της μεγάλης έκτασής της  435 τ. χιλ. η χρήση – ενοικίαση αυτοκινήτου κρίνεται απαραίτητη αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν διαδρομές που διαρκούν περισσότερο από 1 ώρα.

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Νάξο εμπιστευτείτε την Hertz! Η Hertz η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα με περισσότερα από 100 γραφεία καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου και στο νησί της Νάξου. Η Hertz λειτουργεί με δύο γραφεία εξυπηρέτησης πελατών στη Νάξο, ένα στο αεροδρόμιο και ένα στο λιμάνι της Χώρας  και διαθέτει προς ενοικίαση περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτων. Ελάτε λοιπόν στην Hertz νοικιάστε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και ανακαλύψτε τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της Νάξου.
Στο γραφείο μας, επιπλέον της ενοικίασης αυτοκινήτου, είμαστε στην διάθεση σας να σας δώσουμε και χρήσιμες πληροφορίες – tips για τις διαδρομές που θα πρέπει να ακολουθήσετε καθώς και τα μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους , χωριά και παραλίες που αξίζει να επισκεφτείτε.

 
Χώρα
Τηλ.: (+30) 22850 26600
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Αεροδρόμιο-Συνάντηση & Μεταφορά
Τηλ.: (+30) 22850 26600
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips