Ελληνικά
GR
Πάρος
Top


Hertz Car Rental Paros - Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Πάρο


Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην ΠάροΈνα από τα πιο όμορφα και πιο τουριστικά νησιά των Κυκλάδων είναι η Πάρος. Μόλις 4 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά και 30 λεπτά με αεροπλάνο από την Αθήνα αποτελεί κάθε καλοκαίρι πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.

Στο νησί της Πάρου υπάρχουν φανταστικές παραλίες, πολλά αξιοθέατα και μνημεία όπου για να τα δει κανείς εύκολα χρειάζεται αυτοκίνητο. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Πάρο εμπιστευτείτε την Hertz! Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σας προσφέρει την δυνατότητα  μέσω του γραφείου μας στην Παροικιά να νοικιάσετε το αυτοκίνητο που θέλετε, σε προνομιακές τιμές και να ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού.

Γνωρίστε λοιπόν το όμορφο νησί της Πάρου με άνεση και ασφάλεια οδηγώντας ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Hertz. Εμείς πάντως στην Hertz σας συμβουλεύουμε να προτιμάτε την ενοικίαση αυτοκινήτου μικρής ή μεσαίας κατηγορίας, για πιο ευέλικτες μετακινήσεις και μεγαλύτερη ευκολία στο parking αφού κατά την διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχει στο νησί πολύ μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων. Για την ενοικίαση του αυτοκινήτου στην Πάρο εκμεταλλευτείτε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και γνωρίστε την Πάρο μέσα απο τις ειδικές διαδρομές που έχουμε σχεδιάσει για εσάς.

 
Παροικιά, Λιμάνι,(Δίπλα στο Κέντρο Υγείας)
Τηλ.: (+30) 22840 28113
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22840 91755
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips