Ελληνικά
GR
Πάτρα
Top


Hertz Car Rental Patras - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Πάτρα


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΠάτραΗ Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και μία από τις σπουδαιότερες της χώρας. Πρωτεύουσα της Αχαΐας, αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό, βιομηχανικό, ναυτιλιακό, συγκοινωνιακό αλλά και τουριστικό κέντρο ολόκληρης της περιοχής. Η Πάτρα ζει με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα και ανάμεσα στις άλλες εκδηλώσεις της ξεχωρίζουν το καρναβάλι που είναι το μεγάλο χειμερινό πολιτιστικό γεγονός και το Διεθνές Φεστιβάλ που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες το καλοκαίρι.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, λειτουργεί στην Αχαΐα με δυο γραφεία εξυπηρέτησης πελατών ένα στο λιμάνι της Πάτρας και ένα στον αερολιμένα του Άραξου. Με περισσότερους από 20 τύπους αυτοκινήτων η Hertz στην Πάτρα καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Στην Hertz έκτος της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιμένουμε για να σας δώσουμε πληροφορίες όχι μόνο για την πόλη της Πάτρας αλλά και για τις υπεροχές διαδρομές που αξίζει να ακολουθήσετε σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Πάτρα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Ακτή Δυμαίων 40
Τηλ.: (+30) 2610 220990
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Άραξος Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 26930 52002
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips