Ελληνικά
GR
Σάμος
Top


Hertz Car Rental Samos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Σάμο


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη ΣάμοΣάμος, το νησί του Πυθαγόρα, το νησί που φημίζεται για την παραγωγή των κρασιών του, ένας τόπος γεμάτος με χρώματα, λουλούδια, ξεχωριστές παραλίες και ανθρώπους που έχουν την διάθεση να κάνουν τον επισκέπτη να περάσει πολύ όμορφα. Πρωτεύουσα του νησιού είναι το Βαθύ, μια όμορφη πόλη που προσφέρει αρκετές προτάσεις για διασκέδαση και φαγητό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, λειτούργει στην Σάμο με δυο γραφεία εξυπηρέτησης πελατών. Ένα στο αεροδρόμιο της Σάμου και ένα στο Βαθύ. Η έκταση και η μορφολογία της Σάμου κάνουν απαραίτητη την χρήση – ενοικίαση αυτοκινήτου. Με περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτων η Hertz καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου στο νησί της Σάμου

Παραλίες με άμμο, άλλες με βότσαλο έχουν η κάθε μια τον τρόπο τους να σαγηνεύουν τον επισκέπτη της Σάμου. Η ψιλή άμμος στο Πυθαγόρειο σε απόσταση αναπνοής από την Τουρκία, η Τσαμαδού, τα Βοτσαλάκια, η Κυριακού, το Ποτοκάκι, είναι μόνο κάποιες από τις δεκάδες παραλίες του νησιού. Η Σάμος όμως προσφέρεται και για όσους αγαπούν τον εναλλακτικό τουρισμό. Γενικότερα τα 2 βουνά της Σάμου είναι από τα πιο εντυπωσιακά της νησιωτικής Ελλάδας γιατί πέρα από τα σπήλαια και την πυκνή βλάστηση σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε δάσος της Β. Ευρώπης.

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Ρόδο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22730 62406
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Βαθύ, Σοφούλη 17
Τηλ.: (+30) 22730 24771
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips