Ελληνικά
GR
Σαντορίνη
Top


Hertz Car Rental Santorini - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Σαντορίνη


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην ΣαντορίνηΗ Σαντορίνη είναι από τα νοτιότερα νησιά των Κυκλάδων και μπορεί να φτάσει κανείς μέσω θαλάσσης από τον Πειραιά ή αεροπορικώς  μέσα σε 30 λεπτά από τον αεροδρόμιο των Αθηνών.
Η  Σαντορίνη είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο γνωστά νησιά του κόσμου αφού καταφέρνει να μαγεύει τους επισκέπτες της με την μοναδική θέα που προσφέρει από την καλδέρα αλλά και με τις ιστορίες γύρω από την σχέση της με την χαμένη Ατλαντίδα.

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Σαντορίνη σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz! Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με 2 γραφεία, ένα στο αεροδρόμιο του Μονόλιθου και ένα στην Χώρα της Σαντορίνης έχει στο νησί τον μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο στόλο ενοικιαζομένων αυτοκινήτων. Στην Hertz πιστεύουμε ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Σαντορίνη κρίνεται απαραίτητη αφού έτσι μόνο θα έχετε πρόσβαση όπου και  για όση ώρα εσείς θέλετε.

τα γραφεία της Hertz  στην Σαντορίνη μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε να νοικιάσετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων αλλά και να πάρετε πληροφορίες για τα αξιοθέατα του νησιού, τις παραλίες που αξίζει  να επεσκέφθητε αλλά και τα προϊόντα που θα πρέπει να γευτείτε όπως τα ευρέως γνωστά Σαντορινιά κρασιά αλλά και την καταπληκτική φάβα που αποτελεί προϊόν με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π).

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 22860 33670
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Φηρά, 25ης Μαρτίου
Τηλ.: (+30) 22860 25220
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips