Ελληνικά
GR
Σκιάθος
Top


Hertz Car Rental Skiathos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Σκιάθο


 Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη ΣκιάθοΣκιάθος, ένα νησί γεμάτο πράσινο και μαγευτικές παραλίες που απέχει μόλις 2,5 μίλια από τις νότιες ακτές του Πηλίου, πατρίδα του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Η Σκιάθος ένα σύγχρονο νησί με παραδοσιακές πινελιές προσφέρεται για τουρισμό υψηλών προδιαγραφών χωρίς η μεγάλη τουριστική ανάπτυξη να έχει στερήσει από την Σκιάθο την αρχιτεκτονική της κληρονομιά.

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Σκιάθο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz! Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, λειτουργεί στην Σκιάθο με ένα γραφείο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του νησιού. Με περισσότερους από 10 τύπους αυτοκινήτων στο νησί της Σκιάθου η Hertz  καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Περισσότερες από 60 παραλίες κοσμούν την Σκιάθο, όπως η Μεγάλη Άμμος, ο Τρούλος, η Μπανάνα, ο Μαραθιάς, το Μανδράκι, ο Τζανεριάς, το Σκληθρί είναι μόνο μερικά από τα σημεία που αξίζει να επιστρεφθεί κανείς. Η πιο γνωστή παραλία του νησιού, οι Κουκουναριές, έχει ανακηρυχθεί στο παρελθόν  τρίτη καλύτερη παραλία της Μεσογείου.
Η Hertz με περισσότερα από 90 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου με τον πιο σύγχρονο και ασφαλή στόλο είναι εδώ για να σας δώσει πληροφορίες για τα αξιοθέατα της Σκιάθου και τις παραλίες που θα πρέπει να επιστρεφθείτε κατά την παραμονή σας στο νησί. Hertz, η Νο 1 εταιρεία στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον κόσμο, η Νο 1 εταιρεία και στις καρδιές σας!

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 24270 22230
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips