Ελληνικά
GR
Θάσος
Top


Hertz Car Rental Thassos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Θάσο


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη ΘάσοΘάσος, το Βορειότερο νησί του Αιγαίου απέναντι από την Καβάλα αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές. Η Θάσος  προσφέρει στον επισκέπτη της καταπράσινα τοπία, όμορφες αμμουδιές, πευκόφυτες ακρογιαλιές αλλά και αρκετά σημεία ενδιαφέροντος όπως αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα.

Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, λειτουργεί στην Θάσο με ένα γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στην πρωτεύουσα του νησιού τον Λιμένα. Με περισσότερους από 10 τύπους αυτοκινήτων στην Hertz καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση.

Στην Hertz έκτος της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιμένουμε για να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις παραλίες του νησιού που αξίζει να δείτε και να χαλαρώσετε, καθώς και τις καταπράσινες διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσετε. Για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στη Θάσο εμπιστευτείτε την Hertz!

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές