Ελληνικά
GR
Βόλος
Top


Hertz Car Rental Volos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο Βόλο


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στο ΒόλοΒόλος, μια μεγάλη σύγχρονη πόλη η οποία βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδος. Η πόλη του Βόλου βρέχεται από τον Παγασητικό και σκιάζεται από το Πήλιο με τα παραδοσιακά χωριά του. Το Πήλιο, το βουνό των κενταύρων όπου οι 12 θεοί του Ολύμπου είχαν διαλέξει ως θερινή κατοικία αποτελεί σήμερα πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και τους 12 μήνες του χρόνου.

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Βόλο με πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz. Η Hertz η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Ελλάδα λειτουργεί στην Μαγνησία με 2 γραφεία. Ένα στη νέα αγορά στον λιμένα του Βόλου και ένα στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου.

Το Πήλιο το βουνό των κενταύρων είναι το ίδιο όμορφο και μαγευτικό όλες τις εποχές του χρόνου. Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την Hertz  κρίνεται απαραίτητη αφού μόνο έτσι ο επισκέπτης θα μπορέσει να δει τα πανέμορφα παραδοσιακά χωριά του Πηλίου και να αποκτήσει εύκολη πρόσβαση στις πανέμορφες παραλίες του Παγασητικού αλλά και τις ανατολικής πλευράς που αγκαλιάζει το Αιγαίο.
Ο Βόλος – Πήλιο φημίζεται για τα γλυκά του κουταλιού, τα υπέροχα φρούτα μήλα και κεράσια, καθώς και για τις υπέροχες γαρδένιες που κοσμούν τις γειτονιές των γραφικών χωριών.
Στην Hertz, στο γραφείο μας στο Βόλο, μπορείτε να νοικιάσετε τον τύπο του αυτοκινήτου που εσείς θέλετε έτσι ώστε να περιηγηθείτε με ασφάλεια και άνεση στο Πήλιο αλλά και να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αξιοθέατα που αξίζει  να δείτε και τις διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσετε. Με περισσότερα από 90 χρόνια παρουσίας η Hertz είναι η Νο 1 εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων στον κόσμο αλλά και η Νο 1 εταιρεία ενοικίασης στις καρδιές σας.

 
Αγορά Λιμένος Βόλου Κ27 (Είσοδος Λιμένα-Πυρασσου)
Τηλ.: (+30) 24210 22544
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Αγχίαλος Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 24280 79949
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips