Ελληνικά
GR
Ζάκυνθος
Top


Hertz Car Rental Zakynthos - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Ζάκυνθο


Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη ΖάκυνθοΗ Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Ξεχωρίζει για τα ειδυλλιακά καταπράσινα τοπία της, για τις υπέροχες αμμουδιές της, τα καταγάλανα νερά κα τις παραθαλάσσιες σπηλιές της. Ένα νησί με πλούσιο παρελθόν αφού τα παλαιοτέρα ίχνη που ανακαλύφθηκαν στο νησί ανήκουν στην Νεολιθική εποχή. Όπως όλα τα Επτάνησα έτσι και η Ζάκυνθος έχει έντονα αρχιτεκτονικά στοιχεία από την Ενετική περίοδο. Πατρίδα του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, και του μεγάλου λογοτέχνη Γρήγορη Ξενόπουλου η Ζάκυνθος είχε πάντα και διατηρεί και σήμερα υψηλό πολιτιστικό επίπεδο.

Η γεωγραφική θέση της Ζακύνθου επιτρέπει στον ταξιδιώτη να την επισκεφτεί εύκολα είτε αεροπορικώς είτε με πλοίο από την περιοχή της Κυλλήνης. Η μεγάλη έκταση του νησιού αλλά και τα αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος καθιστούν απαραίτητη την ενοικίαση αυτοκινήτου. Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Ζάκυνθο με πολύ ανταγωνιστικές τιμές εμπιστευτείτε την Hertz. Η Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, λειτουργεί στη Ζάκυνθο με δυο σταθμούς εξυπηρέτησης, ένα στην πόλη και ένα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Με περισσότερους από 15 τύπους αυτοκινήτου η Hertz καλύπτει κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου διευκολύνοντας έτσι την περιήγηση σας στο νησί της Ζακύνθου.

Τόσο τα ορεινά χωριά της Ζακύνθου όσο και οι μαγευτικές της παραλίες περιμένουν να σας φιλοξενήσουν και να περάσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Στην Hertz εκτός της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιμένουμε για να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τις διαδρομές της Ζακύνθου.
 

 
Αεροδρόμιο
Τηλ.: (+30) 26950 24287
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο
 
Λομβάρδου 38
Τηλ.: (+30) 26950 45706
Κάντε κράτηση σε αυτό το σημείο
Δείτε το σημείο στο χάρτη Δείτε το σημείο στο χάρτη
Δρομολόγηση από το σημείο
Δρομολόγηση πρός το σημείο

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! 
 
   
  
   
 

Δείτε επίσης...

Δείτε κάποιες από τις διαδρομές που σχεδιάσαμε για εσάς καθώς και αξιοθέατα αλλά και οδικές πληροφορίες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σας!

 Αξιοθέατα - Διαδρομές - Road Tips