Ελληνικά
GR
Εταιρεία
TopΕίμαστε χαρούμενοι που μας δίνετε την ευκαιρία να σας ξεναγήσουμε στην ιστοσελίδα της Hertz-Autohellas. Στην ηλεκτρονική μας σελίδα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εταιρεία μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω του πιο σύγχρονου και αποτελεσματικού δικτύου εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε.

Η Hertz κλείνει φέτος 90 χρόνια παρουσίας στο χώρο του rent a car, με περισσότερα από 600.000 αυτοκίνητα και 7.500 σημεία εξυπηρέτησης σε 149 χώρες. Το Σεπτέμβρη του 1918, ο 22χρονος πρωτοπόρος των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, Walter L. Jacobs, άνοιξε μια εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στο Σικάγο. Ξεκινώντας με περίπου δέκα αυτοκίνητα Ford Model Τ, τα οποία επισκεύασε και έβαψε ο ίδιος, ο Jacobs επεκτάθηκε γρήγορα και έφτασε μέσα σε πέντε χρόνια να έχει ετήσιο εισόδημα πάνω από $1 εκατομμύριο.

Το 1923, ο Jacobs πούλησε την επιχείρηση στον John Hertz, πρόεδρο της μεταφορικής εταιρείας “Yellow Cab and Yellow Truck and Coach Manufacturing Company”. Ωστόσο, ο Jacobs παρέμεινε στην εταιρεία ως ανώτατο διοικητικό στέλεχος της Hertz. Το 1926, η επιχείρηση, η οποία αποκαλείται Hertz Drive-Ur-Self System, πέρασε στα χέρια της General Motors, εφόσον είχε προηγηθεί η αγορά της Yellow Truck από τον John Hertz.

Η Hertz-Autohellas πρωτοπόρος της Ελληνικής αγοράς λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλαδα το 1962 με την επωνυμία Hertz Hellas και από τότε συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας διεθνούς επιπέδου.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Hertz είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο αλλά και στην Ελλαδα όπου η πλήρης επωνυμία της είναι Hertz-Autohellas Α.Τ.Ε.Ε. Από τον Αύγουστο του 1999 η Autohellas είναι μέλος του Χρηματιστηρίου Αξίων της Αθήνας.

Με περισσότερους από 125 σταθμούς σε 8 χώρες εκ των οποίων 51 σε αεροδρόμια η Autohellas Hertz συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας συνεχώς νέες υπηρεσίες, και ένα στόλο ο οποίος ξεπερνάει τα 44.000 αυτοκινητα. Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε. 
News
 
Cretan Golf GR
Νέα και ανακοινώσεις - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Το δίκτυό μας στα νησιά
Δείτε εδώ τα σημεία εξυπηρέτησης για ενοικίαση αυτοκινήτου σε Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο, Χερσόνησο, Ρέθυμνο), Ρόδο, Κέρκυρα, ΖάκυνθοΚάρπαθο, Κεφαλονιά, Κω, Λέσβο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Χίο.
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα
Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα εμπιστευτείτε την Hertz! Δείτε εδώ το δίκτυο καταστημάτων...
Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό
Κάθε μετακίνηση δική σας ή των συνεργατών σας γίνεται τώρα μια εύκολη και ασφαλής υπόθεση!
Σχετικά με Πολιτική Απορρήτου
Σας ενημερώνουμε ότι η πολιτική απορρήτου της εταιρείας έχει τροποποιηθεί ως προς τις περιπτώσεις γνωστοποίησης των προσωπικών δεδομένων. Μάθετε περισσότερα

Δείτε άλλες δημοφιλείς περιοχές για ενοικίαση αυτοκινήτου: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Λάρισα, Πάτρα και Χαλκιδική.
Hertz International
Η Hertz, από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων διεθνώς
 
News