Ελληνικά
GR
Αναφορικά με τον οδηγό
Top


Ε: Ποιες είναι οι γενικές απαιτήσεις για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο;


A: Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος για τουλάχιστον ένα (1) χρόνο.
Για τις κατηγορίες A,B,C και για κατόχους πιστωτικής κάρτας, η ελάχιστη ηλικία είναι τα 21 χρόνια. Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα στο όνομα σας τότε η ελάχιστη ηλικία είναι τα 25 χρόνια.
Για μεγαλύτερες κατηγορίες αυτοκινήτων, ελάχιστη ηλικία τα 25 χρόνια.

Ε: Μπορεί και κάποιος τρίτος να οδηγήσει το αυτοκίνητο που ενοικίασα;


A: Μόνο οι αναφερόμενοι στο συμβόλαιο οδηγοί επιτρέπεται να οδηγούν το αυτοκίνητο της Hertz. (βλέπε επίσης «επιτρέπει η Hertz επιπλέον οδηγούς;»)

Κατεβάστε αυτό το αρχείο

Ε: Επιτρέπει η Hertz επιπλέον οδηγούς;


A: Ναι, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον του ενός οδηγούς στο συμβόλαιο σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατά την διαδικασία συμπλήρωσης του συμβολαίου σας. Ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να έχει ισχύουσα άδεια οδήγησης μαζί του. Επιπλέον οδηγός μπορεί να προστεθεί και κατά την διάρκεια της μίσθωσης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επισκεφθείτε οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης Hertz. 
Ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να επιδείξει το δίπλωμα οδήγησης του και να πληρεί τις προϋποθέσεις ενοικίασης.

Κατεβάστε αυτό το αρχείο

Ε: Πόσο κοστίζει να προσθέσω έναν επιπλέον οδηγό?


A: Το ημερήσιο κόστος είναι €5 + ΦΠΑ.

Κατεβάστε αυτό το αρχείο

Ε: Τι προκαταβολή θα πρέπει να αφήσω;


A: Την στιγμή της ενοικίασης παίρνουμε μία έγκριση στην πιστωτική σας βάση του κόστους της ενοικίασης σας, συν ένα ποσό εγγύησης. Αυτή η εγγύηση διαφέρει ανάλογα με τον σταθμό ενοικίασης, την μάρκα και το μοντέλο αυτοκινήτου. Θα πρέπει να υπάρχει ικανό περιθώριο στην πιστωτική σας κάρτα για να καλύψει όλες τις χρεώσεις.   
Όταν η πληρωμή γίνεται με μετρητά, τότε θα πρέπει να μας δοθεί σαν εγγύηση το συνολικό κόστος ενοικίασης, συμπεριλαμβανομένων και οποιοδήποτε επιπλέον χρεώσεων (ασφάλειες, ειδικός εξοπλισμός κτλ.), συν το ποσό της απαλλαγής του αυτοκινήτου.

Κατεβάστε αυτό το αρχείο