Ελληνικά
GR
Rent2Buy
TopHertz. Η καλύτερη εγγύηση για την καλύτερη επιλογή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!

Αν αναρωτιέστε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος επιλογής μεταχειρισμένου οχήματος, η απάντηση είναι Hertz! Με πολύχρονη εμπειρία, τεχνογνωσία και πάνω από 6.000 πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ετησίως, από ένα στόλο που υπερβαίνει τα 30.000 οχήματα, η Hertz μπορεί άνετα να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας, με ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα από επιστροφές leasing.
Γιατί μόνο η Hertz μπορεί να εγγυηθεί τόσο για την άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου που επιλέγετε, όσο και για το ότι θα σας παραδοθεί ελεγμένο και απαλλαγμένο από κάθε τεχνικό πρόβλημα αλλά και να σας προσφέρει τις πλέον συμφέρουσες τιμές και τη δυνατότητα χρηματοδότησης έως και 60 μήνες.
Γι΄ αυτό λοιπόν μην περιμένετε άλλο. Επισκεφθείτε το Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Hertz στην Παιανία Αττικής, είτε τον κοντινότερο σε εσάς σταθμό της Hertz και δείτε από κοντά το επόμενο αυτοκίνητό σας.Ενοικιάστε και Κερδίστε

Τώρα υπάρχει τρόπος και να δοκιμάσετε το αυτοκίνητο που θέλετε αλλά και να βγείτε κερδισμένοι. Γιατί με το πρόγραμμα Rent2Buy της Hertz, έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε το αυτοκίνητο που θέλετε και να το αποκτήσετε με ειδική τιμή για μια χρονική περίοδο έως 7 ημέρες. Από τη στιγμή που αποφασίσετε να προχωρήσετε στην τελική αγορά του, η Hertz σας αφαιρεί το ποσό της ενοικίασης από την συνολική τιμή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

* Για το χρονικό διάστημα δοκιμής του οχήματος, ισχύουν οι γενικοί όροι ενοικίασης αυτοκινήτου της Hertz.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 664 6021, 210 626 4223-5. 
 
     
 
FOR SALE