Ελληνικά
GR
Ασφάλεια & Αυτοκίνητο
TopΕδώ και 44 χρόνια κύριο μας μέλημα είναι η δική σας ασφάλεια. Σαν πελάτης της Hertz θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι η ασφάλεια που προσφέρουν τα αυτοκίνητα του στόλου μας.

Όπως απαιτείται από μία εταιρεία που προωθεί υπηρεσίες ποιότητας, όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε προς ενοικίαση συντηρούνται σωστά και συστηματικά, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το καλύτερο και ασφαλέστερο ποιοτικό προϊόν. Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά και τα καλύτερα λιπαντικά για να αποφύγουμε τις μηχανικές φθορές, και προβαίνουμε σε συστηματικό έλεγχο της πίεσης των ελαστικών πριν από κάθε ενοικίαση για να επιτύχουμε οικονομία καυσίμων.

Για την δική σας ασφάλεια τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αερόσακους, ABS, immobilizer,κ.α. και έχουν μέσο όρο ηλικίας μόλις 11 μήνες.

Παρ’ όλο ότι ο μέσος όρος χρήσης των αυτοκινήτων της Hertz είναι μικρός, πριν από κάθε ενοικίαση τα οχήματα υποβάλλονται σε εξονυχιστικό έλενχο 19 σημείων από έμπειρους μηχανικούς προκειμένου να εξασφαλιστεί μια άνετη και ασφαλής οδήγηση.

Στην ατυχή όμως περίπτωση που κάποιο από τα αυτοκίνητά του στόλου ακινητοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο, η Hertz προσφέρει 24ωρη οδική βοήθεια από την Mondial Asistance (τηλ. 210 - 9988135) και άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου για να μη διακόψει ο πελάτης το ταξίδι του.


 
News
 
Fly and Drive 1
Νέα και ανακοινώσεις - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Το δίκτυό μας στα νησιά
Δείτε εδώ τα σημεία εξυπηρέτησης για ενοικίαση αυτοκινήτου σε Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο, Χερσόνησο, Ρέθυμνο), Ρόδο, Κέρκυρα, ΖάκυνθοΚάρπαθο, Κεφαλονιά, Κω, Λέσβο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο και Χίο.
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα
Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Αθήνα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα εμπιστευτείτε την Hertz! Δείτε εδώ το δίκτυο καταστημάτων...
Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό
Κάθε μετακίνηση δική σας ή των συνεργατών σας γίνεται τώρα μια εύκολη και ασφαλής υπόθεση!
Σχετικά με Πολιτική Απορρήτου
Σας ενημερώνουμε ότι η πολιτική απορρήτου της εταιρείας έχει τροποποιηθεί ως προς τις περιπτώσεις γνωστοποίησης των προσωπικών δεδομένων. Μάθετε περισσότερα

Δείτε άλλες δημοφιλείς περιοχές για ενοικίαση αυτοκινήτου: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Λάρισα, Πάτρα και Χαλκιδική.
Hertz International
Η Hertz, από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων διεθνώς
 
News