Δυναμικό παρόν της Hertz στο κορυφαίο Travel Trade Show του κόσμου!

Δημοσιεύτηκε στις: 14/03/2017
Το κορυφαίο Travel Trade Show στον κόσμο για το 2017 πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.
 
Με περισσότερους από 180.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών 120.000 εμπορικούς επισκέπτες και 10.000 αντιπροσωπευτικές εταιρείες από 187 χώρες σε όλο τον κόσμο, η έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου είναι η κορυφαία B2B πλατφόρμα της τουριστικής βιομηχανίας. Το παρόν τους έδωσαν ταξιδιωτικοί πράκτορες, εταιρείες μηχανών κρατήσεων, χώρες αλλά και μεμονωμένοι προορισμοί, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και φυσικά οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.
Φέτος το περίπτερό μας βασίστηκε στη νέα εμπορική μας ταυτότητα και επίσης φιλοξένησε, εκτός από τη Hertz, τις Dollar, Thrifty και Firefly σε περισσότερα από 200 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου. Επιπροσθέτως, ένα μέρος του περιπτέρου χρησιμοποιήθηκε για να παρουσιαστεί η τεχνολογία 24/7 της Hertz.
 
Περισσότεροι από 150 συνάδελφοι και δικαιοδόχοι από όλο τον κόσμο πραγματοποίησαν περίπου 400 συναντήσεις από την Τετάρτη έως την Παρασκευή κατά τη διάρκεια των ημερών «Εμπορικού Επισκέπτη» με τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τον Τύπο. Καθ’ όλη τη διάρκεια παρατηρήθηκε τεράστια κίνηση στο περίπτερο μας ακόμα και κατά τις ημέρες ελεύθερης προσέλευσης του κοινού. Έτσι, συνολικά και για ακόμη μια χρονιά, αυτή η διοργάνωση αποτέλεσε μια σπουδαία πλατφόρμα για εμάς μέσω της οποίας εκπροσωπήσαμε τις μάρκες μας και ήρθαμε σε επαφή με το ευρύ κοινό.
 
Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους και πάλι το 2018 στο Βερολίνο!
Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!