Σε ηγέτιδα εταιρεία αναδείχθηκε η Autohellas Hertz για το 2015

Δημοσιεύτηκε στις: 25/11/2016

Σε «True Leader» αναδείχθηκε η εταιρία μας, Autohellas Hertz στην 6η διοργάνωση «True Leaders Awards» της ΙCAP για τη χρονιά 2015, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων.

Η διάκριση αυτή, ανάμεσα σε 14.000 εταιρίες που εξετάστηκαν συνολικά ήρθε ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης και διαρκούς ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας μας καθώς και της εξαιρετικής ανόδου των οικονομικών μας μεγεθών. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών μας, αυξήθηκε από €126.163.960 το 2014 σε  €141.239.690 το 2015, το οποίο μας καθιστά μια από τις 500 πιο κερδοφόρες εταιρίες του 2015. Σήμερα είμαστε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας και ηγέτιδα στο χώρο της βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων καθώς διαθέτουμε το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης. Ακόμα, βρισκόμαστε σταθερά ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου βάση του κύκλου εργασιών μας, ενώ παράλληλα παρουσιάζουμε ιδιαίτερα υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Η λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε από τη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου και σε αυτή συμμετείχαν κοντά στα 400 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. Σημειώνεται ότι τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και ο ΣΕΒ. Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Σέργιος Πιρτσιόλας, οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος – Πρόεδρος ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός  Αντιπρόεδρος ΣΕΒ κ.α.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας μας o κ. Ευάγγελος Φυτάλης, Εμπορικός Διευθυντής Operating Leasing ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή, τον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία η Hertz Autohellas δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και συνέπεια προσφέροντας σημαντικές καινοτόμες υπηρεσίες και προγράμματα. Οι αρχές και οι αξίες μας έφεραν μέχρι εδώ και αυτές θα μας καθοδηγήσουν και στο μέλλον. Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί μία επιπλέον δέσμευση και ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε την πορεία μας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας, απέναντι στους πελάτες μας, τους εργαζόμενούς μας, καθώς και τους προμηθευτές μας σε ολόκληρη τη χώρα».

Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!