Το βραβείο της "Καλύτερης Εταιρίας Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων στον Κόσμο" απονεμήθηκε στην HERTZ

Δημοσιεύτηκε στις: 17/10/2001

Το βραβείο της καλύτερης εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων στον κόσμο απονεμήθηκε πρόσφατα στην Hertz International. 

Το βραβείο παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Hertz Europe, Charles Shafer σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση στην οποία ήταν παρούσα και η Πριγκίπισσα Άννα της Αγγλίας και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι. 

Ο κος Shafer δήλωσε « είμαστε υπερήφανοι για τη βράβευσή μας που αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρομε, την σκληρή δουλειά και αφοσίωση του προσωπικού μας και την εμπιστοσύνη τόσο των εταιρειών που συνεργαζόμαστε όσο και των υπαλλήλων τους» και συνέχισε λέγοντας « δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας θα συνεχίσομε τη σκληρή δουλειά για να μπορούν οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών». 

Η Hertz-Auto Hellas η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες Franchises εταιρίες της Hertz στην Ευρώπη με τον τεράστιο στόλο της 17,000 αυτοκινήτων που διακινούνται από 110 γραφεία σε όλη την Ελλάδα (22 μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας) συνέβαλε σημαντικά με την σειρά της στην επιτυχία αυτή της Hertz. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hertz International δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 140 χώρες του κόσμου με δίκτυο πωλήσεων που ξεπερνά τα 7000 υποκαταστήματα.

Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!