Όροι & Προϋποθέσεις | COSMOTE DEALS for YOU

  1. Ο κωδικός COSMOTE DEALS for YOU θα πρέπει να δηλωθεί κατά τη διάρκεια της κράτησης, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω του Τμήματος Κρατήσεων της AUTOHELLAS HERTZ, τηλεφωνικά (210-6264444) ή μέσω email (reservations@hertz.gr). Ο κωδικός αυτός θα πρέπει να είναι ενεργός (στο χρονικό πλαίσιο που ορίζεται από την COSMOTE) και να μην έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στην AUTOHELLAS HERTZ. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις του κωδικού COSMOTE DEALS for YOU, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.cosmote.gr/dealsforyou/.
  2. Με τη χρήση ενός κωδικού COSMOTE DEALS for YOU, ο χρήστης δικαιούται έκπτωση 15% για ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλο το δίκτυο της AUTOHELLAS HERTZ στην Ελλάδα.
  3. Η προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις με διάρκεια από 1 έως 30 ημέρες για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων εκτός από τις κατηγορίες A και J.
  4. Το ποσοστό της έκπτωσης εφαρμόζεται στις τιμές των online προπληρωμένων κρατήσεων.
  5. Δεν είναι δυνατή η χρήση πολλαπλών COSMOTE DEALS for YOU κωδικών ανά κράτηση.
  6. Η έκπτωση μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στα πλαίσια της συγκεκριμένης προσφοράς και σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
  7. Η παροχή της έκπτωσης πραγματοποιείται κατόπιν επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας της επιλεγμένης κατηγορίας αυτοκινήτου.
  8. Το κουπόνι της έκπτωσης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης.
  9. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή στην κράτηση. Σε αυτή τη περίπτωση η κράτηση θα πρέπει να ακυρωθεί και να γίνει νέα, σύμφωνα με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική της AUTOHELLAS HERTZ και βάσει διαθεσιμότητας.
  10. Για την προσφορά ισχύουν οι Γενικοί Όροι Ενοικίασης που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της AUTOHELLAS HERTZ (https://www.hertz.gr/el/support/genikoi-oroi-enoikiasis/).

 

couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας!