Ασφάλεια & Αυτοκίνητο

Εδώ και πάνω από 50 χρόνια κύριο μας μέλημα είναι η δική σας ασφάλεια. Σαν πελάτης της Autohellas-Hertz θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι η ασφάλεια που προσφέρουν τα αυτοκίνητα του στόλου μας.

 

Όπως απαιτείται από μία εταιρεία που προωθεί υπηρεσίες ποιότητας, όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτουμε προς ενοικίαση συντηρούνται σωστά και συστηματικά, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το καλύτερο και ασφαλέστερο ποιοτικό προϊόν. Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά και τα καλύτερα λιπαντικά για να αποφύγουμε τις μηχανικές φθορές, και προβαίνουμε σε συστηματικό έλεγχο της πίεσης των ελαστικών πριν από κάθε ενοικίαση για να επιτύχουμε οικονομία καυσίμων.

Για την δική σας ασφάλεια τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με αερόσακους, ABS, immobilizer κ.α. και έχουν μέσο όρο ηλικίας μόλις 11 μήνες. Παρ’ όλο ότι ο μέσος όρος χρήσης των αυτοκινήτων της Autohellas-Hertz είναι μικρός, πριν από κάθε ενοικίαση τα οχήματα υποβάλλονται σε ενδελεχή έλεγχο 19 σημείων από έμπειρους μηχανικούς προκειμένου να εξασφαλιστεί μια άνετη και ασφαλής οδήγηση. Στην ατυχή όμως περίπτωση που κάποιο από τα αυτοκίνητά του στόλου ακινητοποιηθεί για οποιοδήποτε λόγο, η Hertz προσφέρει 24ωρη οδική βοήθεια από την Interamerican (24ωρη εξυπηρέτηση -210 626 4646 / 210 946 1044) και άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου για να μη διακόψει ο πελάτης το ταξίδι του.

Περισσότερα Close
Newsletter - Εγγραφή
Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!