Ανακοίνωση συμμετοχής της AUTOHELLAS στο "European Midcap Events"

Publié le: 27/11/2007
Αθήνα 27 Νοεμβρίου 

Η Autohellas ΑΤΕΕ ανακοινώνει ότι θα λάβει μέρος στο “European MidCap Event” στις 5&6 Δεκεμβρίου 2007 στο Λονδίνο. 

Την εταιρία θα εκπροσωπήσει ο κος Ευτύχιος Βασιλάκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Autohellas και η κα Λίζα Πελεκάνου, διευθύντρια οικονομικών υπηρεσιών. 

Η Autohellas δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων για περισσότερα από 35 χρόνια και είναι ο δικαιοδόχος (franchisee) του σήματος της “Hertz”, για την Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο με δραστηριότητες τόσο στις βραχυχρόνιες ενοικιάσεις (Rent-a-Car) όσο και στις μακροχρόνιες ενοικιάσεις & διαχείριση στόλου (fleet management). 

Από το 2007 η Autohellas δραστηριοποιείται στον κλάδο του fleet management και στην Ρουμανία μέσω θυγατρικής που δημιουργήθηκε για το λόγο αυτό και έχει την άδεια χρήσης του ονόματος Hertz. Η Autohellas, όντας η μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Ελλάδα, διαχειρίζεται περισσότερα από 28,000 αυτοκίνητα μέσα από ένα δίκτυο 110 σημείων εξυπηρέτησης. 

Στην Βουλγαρία, η θυγατρική της Autohellas δραστηριοποιείται πέραν του κλάδου της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαχείρισης στόλου και με την εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, καθώς αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα των αυτοκινήτων SEAT. 

To 2006 η Autohellas είχε ενοποιημένο κύκλο εργασιών €117εκ, με EBITDA €69εκ και κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας €18εκ. 

Πρόσφατα η εταιρία δημοσίευσε τα αποτελέσματα εννιαμήνου παρουσιάζοντας αύξηση 9% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών, ενώ τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ανήλθαν στα €14.7εκ. αυξημένα κατά 8% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!