Ευελιξία - Hertz Leasing

Publié le: 17/06/2010
Operating Leasing - Μακροχρόνια μίσθωση – Χρονομίσθωση
Με την υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε τύπο καινούργιου αυτοκινήτου. Η Hertz θα το αγοράσει για εσάς και θα σας το μισθώσει για 1 έως 5 έτη. Εσείς απλά πληρώνετε ένα μηνιαίο μίσθωμα, με τη λήξη της μίσθωσης έχετε το δικαίωμα να εξαγοράσετε το αυτοκίνητο ή να μισθώσετε ένα καινούργιο.
Hertz Leasesaver
Αν θέλετε μια πραγματικά οικονομική λύση στη μακροχρόνια μίσθωση των αυτοκινήτων, μπορείτε να διαλέξετε μια από τις λύσεις που προσφέρει το πρόγραμμα «Hertz Leasesaver». Mε το πρόγραμμα αυτό έχετε δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 60 διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων από το στόλο της Hertz, ελαφρά μεταχειρισμένων, σε άριστη κατάσταση και με την εγγύηση της Ηertz.
Η ευελιξία του προγράμματος αυτού εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και σας δίνει πολλές δυνατότητες όπως:
• Χρήση αυτοκινήτων από υπαλλήλους (πωλητές - στελέχη) κατά τη διάρκεια του χρόνου εκπαίδευσής τους.
• Χρήση από εποχικούς πωλητές για special promotions.
• Αναβάθμιση του υπάρχοντος εταιρικού σας στόλου με ίδιο ή χαμηλότερο κόστος.
Hertz Sale & Leaseback
Αν έχετε ήδη σχετικά καινούργια αυτοκίνητα και θέλετε παράλληλα να έχετε όλα τα προνόμια της μακροχρόνιας μίσθωσης, τότε η Hertz τα αγοράζει και σας τα επαναμισθώνει. Η διαδικασία είναι απλή: Συμφωνούμε την αξία των αυτοκινήτων, προχωρούμε στη μεταβίβαση, ενώ το αυτοκίνητο παραμένει στη χρήση σας. Αυτόματα αρχίζει η μίσθωση με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και εσείς απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της μίσθωσης όπως:
• Ακριβή προϋπολογισμό του κόστους χρήσης του αυτοκινήτου ό,τι και να συμβεί.
• Απαλλαγή από τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διαχείριση του στόλου.
• Μείωση του λειτουργικού κόστους.
• Απαλλαγή από το ρίσκο και τον απαιτούμενο χρόνο της μεταπώλησης των ιδιόκτητων αυτοκινήτων σας.
Sale - Replace & Lease
Διάθεση των μεταχειρισμένων σας αυτοκινήτων. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα υπάρχοντα ιδιόκτητα μεταχειρισμένα σας αυτοκίνητα, η Hertz μπορεί να τα διαθέσει χωρίς δική σας ενασχόληση και να τα αντικαταστήσει μισθώνοντας καινούργια.
Fleet management
Αν έχετε δικά σας, ιδιόκτητα, αυτοκίνητα αλλά όχι την ευελιξία και το χρόνο να ασχοληθείτε με αυτά μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς και να αναλάβουμε τη διαχείριση του στόλου σας επωφελούμενοι των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.
Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!