Η Autohellas hertz, χρυσός χορηγός στο συνέδριο “PERFECT ORDER PROCESSING” του S.C.I.

Publié le: 05/12/2016

Με τη συμμετοχή πάνω από 260 στελεχών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2016 το συνέδριο “PERFECT ORDER PROCESSING”, το 4ο της σειράς SOLUTIONS, που διοργανώθηκε από το SUPPLY CHAIN INSTITUTE με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING στο Sofitel Athens Airport. Οι 22 εισηγήσεις του συνεδρίου προσέφεραν στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις για τη διαχείριση της παραγγελίας από τη λήψη μέχρι και την είσπραξη. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν σημαντικά case studies από την αγορά, μεθοδολογίες και τεχνολογικές λύσεις, ενώ τις εργασίες του χαιρέτισε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαος Μαυραγάνης.

Η εταιρία μας συμμετείχε με χρυσή χορηγία στο συνέδριο “Solutions IV” , με την εξειδικευμένη υπηρεσία Hertz Equipment Rental.

Ο κλάδος ενοικίασης μηχανήματων μας γνωστός ως HERTZ EQUIPMENT RENTAL με αντικείμενο τις ενοικιάσεις μηχανημάτων & εξοπλισμού απευθύνεται γενικότερα σε Τεχνικές Εταιρείες, Εταιρείες Μεταφορών - Αποθηκεύσεων (Logistics), Βιομηχανικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις, Διοργανωτές Εκθέσεων-Εκδηλώσεων, αλλά και Ιδιώτες. Στον εξοπλισμό προς ενοικίαση περιλαμβάνονται: Περονοφόρα, Μini Φορτωτές, Εκσκαφείς, Εξέδρες εργασίας, Γραφεία εργοταξίων, Δονητικά συμπύκνωσης, Γεννήτριες, Αεροσυμπιεστές. 

Η προαναφερθείσα υπηρεσία μας, παρέχει τη δυνατότητα ολιγοήμερης ενοικίασης καθώς και δυνατότητα Μακροχρόνιων Μισθώσεων –leasing. Η αξιοπιστία των μηχανημάτων, η έμφαση στην ασφάλεια, η άμεση τεχνική επέμβαση, και η αντικατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί, η παράδοση στον τόπο εργασίας και η συμβουλευτική υποστήριξη είναι μερικά από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η υπηρεσία. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων βεβαιώνει την παροχή υψηλών υπηρεσιών και στις ενοικιάσεις μηχανημάτων από τον κλάδο HERTZ EQUIPMENT RENTAL.

Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!