Η Hertz Global ανανεώνει την παγκόσμια συνεργασία της με τη Lufthansa

Publié le: 26/06/2017

Η Hertz Global Holdings, Inc. πρόσφατα ανανέωσε την παγκόσμια συνεργασία της με τη Lufthansa, μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες. Η συνεργασία αυτή που ξεκίνησε από το 2013, έχει ως αποτέλεσμα την πρόσθετη ευκολία και τα αποκλειστικά οφέλη για τους επιβάτες της Lufthansa.com που νοικιάζουν ένα όχημα Hertz σε οποιαδήποτε θέση σε όλο τον κόσμο.

Οι πελάτες της Lufthansa.com θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ελκυστικές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων από την Hertz, ενώ έχουν πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις και νέα αποκλειστικά οφέλη. Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος Miles & More του προγράμματος της Lufthansa θα είναι σε θέση να κερδίσουν τουλάχιστον 500 μίλια στα ενοίκια με την Hertz. Όσοι συμμετέχουν στο δωρεάν πρόγραμμα επιβράβευσης Gold Plus Rewards της Hertz αλλά και τα μέλη της Miles & More θα απολαμβάνουν εξοικονόμηση χρόνου σε κάθε ενοικίαση, ενώ θα επωφεληθούν από πρόσθετα προνόμια και θα έχουν το αντίστοιχο status με τις αντίστοιχες βαθμίδες Gold Plus Rewards.

(Από αριστερά πρός τα δεξιά: O κ. Michel Taride της Hertz & η κα. Heike Birlenbach της Lufthansa)

Ο Michel Taride, Πρόεδρος του Ομίλου, Hertz International, δήλωσε: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανανέωση της συμμαχίας μας με τη Lufthansa θα είναι ευπρόσδεκτη από τους ταξιδιώτες που αναζητούν ευκολία, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία για τα ταξίδια τους. Το εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων της Lufthansa σε 83 χώρες σε συνδυασμό με το πραγματικό παγκόσμιο αποτύπωμα και την κορυφαία παρουσία μας στις ΗΠΑ, είναι σίγουρα ένας τέλειος συνδυασμός τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για επαγγελματίες ταξιδιώτες ».

Η κα. Heike Birlenbach, Ανώτερη Αντιπρόεδρος της Lufthansa Hub Airlines και Διευθύντρια Εμπορικής Υπηρεσίας (CCO) Hub της Φρανκφούρτης, πρόσθεσε: "Είμαστε πολύ ευτυχείς που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Hertz, τον ισχυρό μας συνεργάτη στον τομέα της κινητικότητας, στην lufthansa.com. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα συναρπαστικό και υψηλής ποιότητας προϊόν ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλους τους προορισμούς της Lufthansa παγκοσμίως. "

Η Hertz συνεργάζεται με επιτυχία με το πρόγραμμα Miles & More της Lufthansa για περισσότερα από 23 χρόνια, παρέχοντας στα 25 εκατομμύρια μέλη της ειδικές εκπτώσεις και προσφορές μιλίων σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Επιπλέον, η Hertz παρέχει με την υπηρεσία 24/7 ενδυναμώνει το στόλο της Lufthansa, ένα στόλο με τεχνολογία ανταλλαγής αυτοκινήτων για τους υπαλλήλους της Lufthansa στο Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο και το Μόναχο. Η Hertz λειτουργεί επίσης ως αποκλειστικός συνεργάτης της Lufthansa για την παροχή υπηρεσιών εταιρικής ενοικίασης αυτοκινήτων στους εργαζόμενους της αεροπορικής εταιρείας παγκοσμίως και, όταν συμβαίνουν περιστασιακές διακοπές πτήσης, παρέχει οχήματα ενοικίασης αυτοκινήτων κατόπιν αιτήματος για πελάτες και πλήρωμα.

Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!