Η Hertz Global, αποκλειστικός πάροχος ενοικίασης αυτοκινήτου της αεροπορικής εταιρίας Cathay Pacific

Publié le: 03/02/2017
Hertz Global έγινε ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων του διεθνούς φορέα Cathay Pacific με βάση το Χονγκ Κονγκ, μετά την υπογραφή της διετούς συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Ως μέρος της συμφωνίας, η Hertz λάνσαρε μια νέα ιστοσελίδα που συμπεριλαμβάνει όλες τις μάρκες μας (Hertz, Dollar, and Thrifty) ώστε να παρέχουμε στους επιβάτες της Cathay Pacific πρόσβαση σε μια σειρά από οχήματα και προσφορές από περίπου 10.000 σταθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.
Συμπληρωματικά, οι επιβάτες της Cathay Pacific θα μπορούν πλέον να δέχονται μια αυτόματη έκπτωση 5% στις βασικές κρατήσεις αυτοκινήτου «Hertz Rent a Car» σε όλο τον κόσμο.

Για να γιορτάσει τη νέα συμφωνία, η Hertz Global έχει ξεκινήσει εκπτώσεις έως και 20% για τις βασικές ενοικίασης αυτοκινήτων για τους επιβάτες Cathay Pacific για ενοικίαση με τη Hertz σε συμμετέχουσες τοποθεσίες στις Η.Π.Α., τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ασία.

Για να επωφεληθούν της προσφοράς, οι επιβάτες πρέπει να κλείσουν το όχημά τους πριν από την 31η Ιανουαρίου 2017 και να το συλλέξουν μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και της 31ης Μαρτίου, σύμφωνα με την εταιρεία. Επιπλέον, τα μέλη της Asian Miles, προγράμματος τακτικών επιβατών της Cathay Pacific, θα κερδίσουν επίσης έως και 2.000 επιπλέον μίλια για κάθε ενοικίαση που πληροί τις προϋποθέσεις. Ισχύουν ειδικοί όροι και προϋποθέσεις.

Αυτή η νέα συμφωνία είναι η επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της Hertz και του προγράμματος τακτικών επιβατών «Asian Miles» της Cathay Pacific. Τα μέλη της Asian Miles θα συνεχίσουν να κερδίζουν έως και 500 Asian Miles και θα λαμβάνουν έκπτωση 10% για τις βασικές ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την ενοικίαση με τη Hertz, σύμφωνα με την εταιρεία.
Επιπλέον, τα πράσινα και ασημί μέλη του Marco Polo Club της εταιρείας θα λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση κατηγορίας ενός αυτοκινήτου. Τα Marco Polo Club Gold και Diamond μέλη θα δικαιούνται επίσης την έκπτωση 10% επί της βασικής τιμής ενοικίασης αυτοκινήτων για τα οχήματα των συλλογών Prestige και Fun της Hertz, όπως και σε μια κατηγορία αναβάθμισης δύο αυτοκινήτων χωρίς επιπλέον κόστος, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

"Το να γίνουμε ο αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων της Cathay Pacific είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην μακρόχρονη συνεργασία μας με την αεροπορική εταιρεία», δήλωσε ο Eoin MacNeill, αντιπρόεδρος της, Hertz Ασίας-Ειρηνικού. "Η νέα, αποκλειστική ιστοσελίδα multibrand που δημιουργήθηκε για τους επιβάτες της Cathay Pacific θα τους επιτρέψει να βρουν την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους σε λίγα μόνο κλικ. Είναι τιμή για μας να συνεχίσει να ενδυναμώνεται η σχέση μας με έναν τέτοιο εξέχοντα μεταφορέα, ο οποίος, όπως και εμείς, έχει δεσμευτεί για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών."
Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!