Η Hertz και η Air France ανανεώνουν την 28-ετή τους συνεργασία

Publié le: 23/02/2017

H Hertz Global Holdings Inc. ανακοίνωσε ότι η μάρκες της HertzThrifty και Firefly θα είναι οι αποκλειστικοί προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων της Air France για τέσσερα χρόνια, μετά την ανανέωση της συνεργασίας 28 ετών με την Air France-KLM Group. 

Επιπλέον, οι τρεις μάρκες ενοικίασης αυτοκινήτων θα γίνουν επίσης οι αποκλειστικοί προμηθευτές ενοικίασης αυτοκινήτων της τοπικής αεροπορικής εταιρίας HOP!, που ανήκει στην Air France-KLM Group, μέχρι και το τέλος του 2020.

Ως μέρος της ενισχυμένης συμφωνίας, οι επιβάτες της Air France θα λαμβάνουν έως και 15% έκπτωση σε βασικές ενοικίασης αυτοκινήτων από τη Hertz και μέχρι 10% έκπτωση σε βασικές ενοικιάσεις από τις  Thrifty και Firefly, σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, οι επιβάτες της Air France θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά ενοικιαζόμενων οχημάτων σε όλο τον κόσμο μέσω μιας νεοϊδρυθείσας ιστοσελίδα της Hertz, Thrifty και Firefly αλλά και μέσω της ιστοσελίδα για κινητά της Air France όπως και της εφαρμογής της, σύμφωνα με τη Hertz.

Η παρουσία των πολλαπλών μαρκών (multi-brand) της Hertz Corp. στην ιστοσελίδα και την εφαρμογή για κινητά της Air France, επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν την κράτηση της πτήσης τους όπως και την κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου τους ταυτόχρονα.

Ο κύριος Michel Taride, πρόεδρος του γκρουπ της Hertz International, δήλωσε: «Η Hertz και η Air France έχουν απολαύσει μια επιτυχημένη συνεργασία τα τελευταία 28 χρόνια, βοηθώντας η μια την άλλη στη συνεχή εξέλιξη και απρόσκοπτη παροχή της υπηρεσίας “Fly & Drive” για τους πελάτες τους. Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και ειδικά προϊόντα σε όλους τους πελάτες της Air France, βελτιώνοντας τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία τους. Η ενισχυμένη συμφωνία μας με την Air France καθώς και η νέα μας συνεργασία με τη HOP! θα οδηγήσει σε πρόσθετα οφέλη προσαρμοσμένα ειδικά για τους επιβάτες των δύο εταιρειών, οι οποίοι θα λάβουν επίσης φανταστικές εκπτώσεις και προνόμια της Hertz, της Thrifty και της Firefly.»

Ο κύριος Patrick Alexandre, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Εμπορικός, Πωλήσεων & Συμμαχιών, της Air France-KLM, δήλωσε: «Η υπογραφή αυτής της αποκλειστικής συμφωνίας με την Hertz Corp. επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Air France και της HOP! στους πελάτες τους: προσφέροντας μια πρόταση ταξιδιού υψηλής ποιότητας. Αυτή η πρόταση ταξιδιού περιλαμβάνει μια σειρά από συμπληρωματικά στοιχεία, προσβάσιμα σε όλο μας το δίκτυό. Ένα από αυτά τα βασικά στοιχεία είναι η διαφοροποιημένη υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρουμε στους πελάτες μας μέσω της Hertz, της Thrifty και της Firefly. Με ένα εκτεταμένο στόλο και ένα πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο, τα εμπορικά σήματα της Hertz Corp. είναι μια μεγάλη επιλογή για τους πελάτες μας, οι οποίοι θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα ενοικίασης αυτοκινήτων και εκπτώσεις για άλλα τέσσερα χρόνια.»

Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!