Η Hertz κερδίζει παγκόσμια βραβεία από τη βιομηχανία των ταξιδιών για τις υπηρεσίες της και το πρόγραμμα πιστότητάς της.

Publié le: 10/01/2017

Μέσα στο 2016 η Hertz έχει δεχθεί 37 βραβεία, τα οποία τονίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών της σε ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου της αναγνωρισιμότητας του προγράμματος πιστότητας Gold Plus Rewards, το οποίο αυξήθηκε σε 11,4 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και στο οποίο προστίθενται κατά μέσο όρο 5.000 νέα μέλη κάθε μέρα! Τα βραβεία περιλαμβάνουν, «Καλύτερη Εταιρία Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων» από την Global Traveler μέσα στα δωδέκατα ετήσια βραβεία «GT Tested Reader Survey», που ερωτούν τους συχνούς ταξιδιώτες, εταιριών και πολυτελείας να αναφέρουν την καλύτερη εταιρεία σε μια ποικιλία από κατηγορίες που σχετίζονται με ταξίδια. 

Η 
Hertz παρέλαβε μεταξύ άλλων τον τίτλο της «Καλύτερης Εταιρίας Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων του Κόσμου» από το πασίγνωστο ταξιδιωτικό περιοδικό Business Traveler το 2016 ύστερα από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού στη διεξαγωγή της ετήσιας έρευνας «Best in Business Travel Survey». Η HertzΑσίας, πρόσφατα ονομάστηκε ως ο «Καλύτερος Πάροχος Ενοικίαση Αυτοκινήτου» τόσο από τα βραβεία «Travel Hall of Fame» της εταιρίας TTG όσο και από τα βραβεία «Travel Weekly - Asia'Reader'Choice». Επίσης, η Hertz έλαβε το βραβείο «WomenChoice» για την «Περισσότερο Προτεινόμενη Υπηρεσία Ενοικίασης Αυτοκινήτου στην Αμερική» για πέμπτη συνεχή χρονιά για πολλαπλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών ταξιδιών, των προγραμμάτων πιστότητας, τη συνολική εξυπηρέτηση των πελατών, και τη συνολική αξία. 

Η δημοφιλής online κοινότητα των συχνών ταξιδιωτών, Flyer Talk, επίσης ονόμασε το πρόγραμμα πιστότητας Hertz Gold Plus Rewards «ένα από τα καλύτερα προγράμματα πιστότητας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας». Εν κατακλείδι, το πρόγραμμα Hertz Gold Plus Rewards, ονομάστηκε το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών σε όλη την Αμερική, Ευρώπη / Αφρική και τη Μέση Ανατολή / Ασία / Ωκεανία, για πέμπτη συνεχή χρονιά και έλαβε επίσης την Εξαιρετική Αναγνώριση Οφελών σε παγκόσμιο επίπεδο!

"Είναι μεγάλη η τιμή της Hertz να λαμβάνει αυτά τα τόσο σημαντικά βραβεία ως η καλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων από τους βασικότερους επηρεαστές της βιομηχανίας του ταξιδιού," λέει ο Matt Jauchius, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μάρκετινγκ της Hertz. "Αυτές οι εξωτερικές επευφημίες και βραβεία, σε συνδυασμό με την ισχυρή ανάπτυξη του προγράμματος Hertz Gold Plus Rewards, είναι μια απόδειξη της αξίας των υπηρεσιών της ενοικίασης αυτοκινήτων που παρέχουμε στους καταναλωτές και τους ηγέτες του κλάδου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίζουμε να βοηθούμε τα εκατομμύρια των επιχειρήσεων και των ταξιδιωτών αναψυχής να φτάνουν στον προορισμούς τους. "
Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!