Η TUI βραβεύει τους συνεργάτες της στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Publié le: 07/05/2010
Η  καλή εξυπηρέτηση είναι η προωθητική δύναμη του TUI Cars (πρόγραμμα με το οποίο η TUI προωθεί τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων σ’ όλο τον κόσμο).
 
Παρουσιάζοντας τα βραβεία “TUI Cars Awards” την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010 στο Ανόβερο, η TUI Cars τιμά την ποιότητα υπηρεσιών των περισσοτέρων από 100 συνεργατών της παγκοσμίως .
 
«Για τους συνεργάτες μας το βραβείο “TUI Cars award” είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να διατηρήσουμε την άριστη εικόνα του TUI Cars  στην Γερμανική αγορά» εξήγησε η Beate Kuszewski η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και την διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας.
 
Τα κριτήρια για την απονομή του βραβείου αφορούσαν 3 κατηγορίες συνεργατών ανάλογα με τον αριθμό κρατήσεων που εξυπηρέτησαν. Έτσι η TUI Cars δίνει την δυνατότητα σε όλους της τους συνεργάτες να κερδίσουν ανεξάρτητα από τον όγκο κρατήσεων που πήραν.
 
Το βασικό κριτήριο για το βραβείο ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων.
Το 2009 η Hertz Ελλάδος πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην 1η κατηγορία (με τον μεγαλύτερο αριθμό κρατήσεων μεταξύ όλων των συνεργατών της TUI) πετυχαίνοντας δείκτη ικανοποίησης πελατών 99.8 % !
 
Το βραβείο αυτό απονέμεται από το 2003 και για τον σκοπό αυτό ταξίδεψαν από την Αθήνα για να το παραλάβουν η Γενική Διευθύντρια της Autohellas – Hertz  Κυρία Εμμανουέλλα Βασιλάκη συνοδευόμενη  από τους κ.κ. Ι. Μηλιαράκη και Μ. Χρυσουλάκη υπευθύνων του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας.

Στην συνημμένη φωτογραφία εμφανίζονται από δεξιά: Η κα Βeate  Kuszewski, ο κος. Γιάννης Μηλιαράκης, η κα. Εμμανουέλλα Βασιλάκη, ο  κος  Michael Knapp General Manager Car Rental Holidays και ο κος. Μανώλης Χρυσουλάκης

Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!