Παρουσία της Hertz Autohellas στη 48η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Publié le: 10/03/2014

Για ακόμη μια φορά η Hertz Autohellas έδωσε το παρών στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο Messe του Βερολίνου.
 
H Hertz Autohellas, ως ο μεγαλύτερος εθνικός franchisee της Hertz International παγκοσμίως, εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας κ. Μανώλη Χρυσουλάκη και τον Travel Industry Manager κ. Γιάννη Μηλιαράκη, στο από κοινού περίπτερο της Hertz με την Dollar Thrifty, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με διάφορους συνεργάτες και παράγοντες από τον χώρο του τουρισμού. 

Η φετινή 48η έκθεση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τον αριθμό των εκθετών να αυξάνεται σε σχέση με το 2013 (10.147 τουριστικές επιχειρήσεις από 189 χώρες), ενώ σημαντική ήταν και η αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών, που έφτασε το 40%.
 
Η ελληνική αποστολή, που φέτος αποτελούνταν από 122 εκθέτες και 3 περίπτερα – Ε.Ο.Τ, Ρόδος και Περιφέρεια Κρήτης - με επικεφαλή την υπουργό Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, εισέπραξε αρκετά θετικά μηνύματα, τα οποία μέχρι στιγμή μεταφράζονται σε σημαντική (άνω του 10%) αύξηση των κρατήσεων σε σχέση με το 2013.

Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!