Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Autotechnica Hellas και Εμπορικής Rent

Publié le: 26/08/2014

Σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές Αυγούστου 2014 υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας μεταξύ της Autotechnica Hellas ΑΤΕΕ και της Εμπορικής Rent Μακροχρόνιες Μισθώσεις Α.Ε, σύμφωνα με την οποία η Autotechnica Hellas αναλαμβάνει να παρέχει κατά αποκλειστικότητα υπηρεσίες διαχείρισης στόλου ( Fleet Management) στους πελάτες της Εμπορικής Rent.
 
Την σύμβαση, η οποία θα έχει τριετή διάρκεια, υπέγραψαν οι κύριοι Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas ATEE και Αναστάσιος Καρκαζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Rent. 

 (Aπό την υπογραφή της σύμβασης, αριστερά ο κος Καρκαζής και δεξιά ο κος Μαγγιώρος) 

Σύμφωνα με δηλώσεις του κου. Μαγγιώρου, βασικός λόγος για την επίτευξη της συνεργασίας ήταν η μακροχρόνια εμπειρία της Autotechnica Hellas στην διαχείριση μεγάλων στόλων οχημάτων αλλά και οι άρτιες και υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία από την οποία άμεσα ωφελημένοι θα βγουν οι κάτοχοι οχημάτων της Εμπορικής Rent, αφού η φροντίδα των αυτοκινήτων τους θα φέρει την εγγύηση της Autotechnica Hellas.

Ο στόλος των οχημάτων της Εμπορικής Rent που θα εξυπηρετούνται πλέον από τα καθετοποιημένα συνεργεία της Autotechnica Hellas, ξεπερνά τα 2500 οχήματα. Τα συνεργεία της Autotechnica εξυπηρετούν τον χρόνο περισσότερες από 85,000 διελεύσεις οχημάτων όλων των τύπων και 26,000 επισκευές φανοποιείας, μέσα από ένα δίκτυο 5 ιδιόκτητων καθετοποιημένων μονάδων ( 3 στην Αθήνα, 1 στην Θεσσαλονίκη και 1 στο Ηράκλειο Κρήτης) και 300 επιλεγμένων εξουσιοδοτημένων συνεργειών.
 
Η Autotechnica Hellas ATEE, αποτελεί κατά 100% θυγατρική της Autohellas ATEE η οποία δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων και είναι ο δικαιοδόχος του σήματος της Hertz στην Ελληνική αγορά. Η Autohellas είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξίων Αθηνών και μέλος του Ομίλου εταιρειών Θ. Βασιλάκης. Η Autotechnica Hellas ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον Απρίλιο του 2008 και σκοπός της είναι η εκμετάλλευση συνεργείων και η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης στόλου. Αρχικά η εξυπηρέτηση αφορούσε το σύνολο του στόλου των αυτοκινήτων της Autohellas ενώ από τα τέλη του 2008 άρχισαν να εντάσσονται στο πελατολόγιο της και τρίτες εταιρείες.

Bulletin d’infos – S’abonner
Obtenez plus d’idées voyage, des conseils et des offres exclusives
Une erreur est survenue.
S'il vous plaît confirmer votre inscription maintenant dans votre email!