Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη

Μια βόλτα στην πόλη
Η Αλεξανδρούπολη πρωτεύουσα του νομού Έβρου που βρίσκεται στο βόρειο και ανατολικό άκρο της Ελλάδος, αποτελεί βασική πύλη διασύνδεσης μεταξύ των χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης και αυτών της Ασίας. Η όμορφη παραλία της και η θέση της δίπλα στη θάλασσα, καθώς και τα εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά της κτήρια και μνημεία θα σε μαγέψουν. 
Για να σε βοηθήσουμε στην ξενάγησή σου, έχουμε συγκεντρώσει για εσένα, όλα τα χαρακτηριστικά αξιοθέατα της πόλης αλλά και τις κοντινές διαδρομές που μπορείς να ακολουθήσεις και να εξερευνήσεις. Μπορείς να μας βρεις σε 2 σημεία εξυπηρέτησης, 1 στο κέντρο της πόλης και 1 στο διεθνή αερολιμένα. Επίσης μπορείς να παραλάβεις και να παραδώσεις το αυτοκίνητο στο λιμάνι και στο συνοριακό σταθμό της Αλεξανδρούπολης. 
Καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη

Οι βόλτες που μπορείς να κάνεις στην Αλεξανδρούπολη είναι πάρα πολλές! Μπορείς να τις κάνεις και αξέχαστες, ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα. Πρώτα όμως πρέπει να επιλέξεις το κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz που σε διευκολύνει. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε, να σε κατατοπίσουμε και να σου δώσουμε, αν θέλεις, και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως GPS ή παιδικά καθίσματα.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Αλεξανδρούπολη
Αξιοθέατα

Η Αλεξανδρούπολη είναι γνωστή για τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της και τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά μνημεία της. Η πλούσια ιστορία της που αποτυπώνεται στα αξιοθέατα της θα σε εντυπωσιάσει. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα πιο σημαντικά από αυτά που μπορείς να περιηγηθείς.

Διαδρομές

Τα γραφικά χωριά και τα όμορφα δάση και βιότοποι σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις μέσα από τις δεκάδες διαδρομές που μπορείς να ακολουθήσεις ξεκινώντας από Αλεξανδρούπολη.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.