Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πρέβεζα

Μια βόλτα στην πόλη

Η Πρέβεζα είναι μια γραφική πόλη στη βορειοδυτική Ελλάδα, στην περιοχή της Ήπειρου. Έχει πλούσια ιστορία και παρουσιάζει έναν μοναδικό συνδυασμό αρχιτεκτονικής, φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικής κληρονομιάς. Η ιστορία της Πρέβεζας χρονολογείται από την αρχαιότητα. Η πόλη της Πρέβεζας διαθέτει όμορφη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική με στενά δρομάκια, πλακόστρωτους δρόμους και παραδοσιακά κτίρια. 

Για να τα  εξερευνήσεις όλα αυτά θα χρειαστείς αυτοκίνητο, το οποίο μπορείς να το ενοικιάσεις από το κατάστημα μας στην Πρέβεζα ή από το σημείο εξυπηρέτησης που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο Άκτιου και να ανακαλύψεις τις διάφορες γραφικές διαδρομές που υπάρχουν σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πρέβεζα.

Καταστήματα στην Πρέβεζα

Μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου στην Πρέβεζα αξέχαστες ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα. Πρώτα όμως πρέπει να επιλέξεις 1 από τα καταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz στην Πρέβεζα. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε, να σε κατατοπίσουμε και να σου δώσουμε, αν θέλεις, και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως GPS ή παιδικά καθίσματα.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Πρέβεζα
Αξιοθέατα

Η πόλη της Πρέβεζας έχει μια μακρά ιστορία, καθώς ιδρύθηκε τον 4ο αιώνα π.Χ. Αξίζει να επισκεφτείς το ιστορικό κέντρο της πόλης, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα μνημεία της εποχής του Όθωνα.

Διαδρομές

Η Πρέβεζα σε πολύ κοντινή ακτίνα διαθέτει διάφορα όμορφα μέρη που μπορείς προσεγγίσεις με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σου κάνοντας απολαυστικές διαδρομές.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.