banner-lease

Εταιρεία

Η Autohellas Hertz πρώτη εισήγαγε την μακροχρόνια μίσθωση στην Ελλάδα το 1989. Από τότε είναι αφοσιωμένη σε έναν και μόνο σκοπό: Να σας προσφέρει υπηρεσίες για την καλύτερη διαχείριση του εταιρικού σας στόλου μειώνοντας ταυτόχρονα το διαχειριστικό και λειτουργικό σας κόστος. Οι υποδομές που έχουν δημιουργηθεί αλλά και η εμπειρία όλων αυτών των ετών, μας επιτρέπουν να πούμε ότι είμαστε ειδικοί σε ότι αναλαμβάνουμε:

  • Φροντίζουμε ώστε ο εταιρικός σας στόλος να είναι ασφαλής στο δρόμο.
  • Προσφέρουμε άμεσα ευέλικτες λύσεις για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην διαχείριση του εταιρικού σας στόλου.
  • Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και απόλυτα εξειδικευμένο σε θέματα που αφορούν τα εταιρικά σας αυτοκίνητα προσφέροντας σας λύσεις και προτάσεις για την κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών, με την ελάχιστη δική σας ενασχόληση.

Για να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας έχουμε δημιουργήσει 7 κάθετες μονάδες (συνεργείο, φανοποιείο, σταθμός αυτοκινήτων) και 110 σταθμούς – κέντρα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. 

 

Λίγα λόγια για την Autohellas

Η Autohellas δραστηριοποιείται από το 1974 στο χώρο του αυτοκινήτου, και από το 1999 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Αποτελεί την αρχική εταιρεία και μέλος του ευρύτερου Ομίλου Θ. Βασιλάκη ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στο χώρο των αερομεταφορών με την επίσης εισηγμένη Aegean.

Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζονται οι δραστηριότητες του ομίλου είναι:

  • Ενοικίαση Αυτοκινήτων (Βραχυχρόνια και Μακροχρόνια Μίσθωση)
  • Διεθνής Δραστηριότητα (Βραχυχρόνια, Μακροχρόνια Μίσθωση και Εμπορία Αυτοκινήτων)
  • Εμπορία αυτοκινήτων (Εισαγωγή/ Διανομή/ Λιανική Πώληση)

Κατέχει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που ξεπερνάει τα 55,000 οχήματα και με πάνω από 160 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, κάθε στιγμή και συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας διαρκώς νέες υπηρεσίες.

Η Autohellas ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της, που πλέον ξεπερνάει τα 1,700 άτομα, και αποτελεί το βασικό πυρήνα λειτουργία της.

Δείτε ένα σύντομο ιστορικό με τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία της Autohellas.

 

Όραμα & Αξίες

Οι αξίες της Autohellas αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία, αποτυπώνουν τον χαρακτήρα και αντανακλούν τα καλύτερα στοιχεία της μακρόχρονης ιστορίας του Ομίλου. Είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματος της Autohellas στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Ο Όμιλος Autohellas ενεργεί με ειλικρίνεια, σέβεται τις ανάγκες των πελατών της, παρέχει συμβουλές, δέχεται την εποικοδομητική κριτική και παραδέχεται τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Απαιτεί τα υψηλότερα δεοντολογικά πρότυπα και την ανώτερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες του.
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχίας του Ομίλου. Η Autohellas αισθάνεται υπερήφανη για την αξιοσέβαστη και αξιοπρεπής συμπεΟι αξίες της Autohellas αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία, αποτυπώνουν τον χαρακτήρα και αντανακλούν τα καλύτερα στοιχεία της μακρόχρονης ιστορίας του Ομίλου. Είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του οράματος της Autohellas στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.ριφορά που έχει δείξει στο προσωπικό της, σε όλη την πορεία της.
  • ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Η Autohellas στοχεύει πάντα στη συνεχή βελτίωση της απόδοσής της, μελετώντας προσεκτικά τα αποτελέσματα των εργασιών της και φροντίζοντας να μη διακυβεύεται η ακεραιότητά της και ο σεβασμός στον άνθρωπο.
  • ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ: Η έννοια της ομαδικότητας είναι βασικός πυλώνας στήριξης της εταιρικής κουλτούρας του Ομίλου. Γι’ αυτό η Autohellas πιστεύει πως για να ενδυναμωθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ των συναδέλφων είναι σημαντικό η γνώση, οι ιδέες και οι εμπειρίες να μοιράζονται.

 

Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί κινητήριο δύναμη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και πυξίδα για την επιχειρηματική μας πορεία και δράση.

Αναπτύσσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα με γνώμονα την αποστολή και τις αξίες μας, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως οι αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν συστατικό στοιχείο της υπεύθυνης πορείας και συνεχούς εξέλιξής μας. Αναγνωρίζουμε ότι η λειτουργία μας δημιουργεί άμεσες και έμμεσες οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδράσεις στα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και ευρύτερα στην οικονομία, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε να ενεργούμε ως υπεύθυνος κοινωνικός και επιχειρηματικός εταίρος και να ενσωματώνουμε στη στρατηγική μας στόχους και δράσεις για τη μεγιστοποίηση της προσφοράς μας σε όλους τους άξονες.

Περισσότερα

Περισσότερα Close
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.