Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα

Μια βόλτα στο νησί

Το περίφημο νησί των Φαιάκων, το βορειότερο νησί του Ιονίου, εκείνο που έχει δεχτεί τις περισσότερες επιρροές από το δυτικό πολιτισμό καθ’ όλη την ιστορία του, αποτελεί έναν από τους ωραιότερους καλοκαιρινούς προορισμούς να επισκεφθείς. Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του θα παρατηρήσεις τα μοναδικά στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς που άφησαν στο πέρασμα τους οι λαοί της δυτικής Ευρώπης. 

Έτσι σε κάθε γωνιά, σε κάθε σοκάκι τα πάντα μοιάζουν πλήρως εναρμονισμένα με την αύρα του ελληνικού αυτού «διαμαντιού» του Ιονίου. Για να εξερευνήσεις όλα τα μοναδικά μέρη της Κέρκυρας θα χρειαστείς ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, που μπορείς να το επιλέξεις από τον πλούσιο στόλο που διαθέτουμε σε 1 από τα 3 καταστήματά μας. Το κεντρικό μας σημείο εξυπηρέτησης βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, διαθέτουμε επίσης ένα μέσα στο αεροδρόμιο και ένα στην Αχαράβη, στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Καταστήματα στην Κέρκυρα

Αξίζει να θαυμάσεις τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες αυτού του μοναδικού νησιού. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να ενοικιάσεις αυτοκίνητο από την Autohellas Hertz στην Κέρκυρα. Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο και πλουσιότερο στόλο οχημάτων ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Μπορείς να επιλέξεις επιπλέον υπηρεσίες και εξοπλισμό ώστε να κάνεις πιο ξέγνοιαστες βόλτες.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Κέρκυρα
Αξιοθέατα

Η πόλη αποτελεί έναν συνδυασμό διαχρονικής αρχιτεκτονικής, επηρεασμένης από τους Βενετούς, τους Γάλλους και τους Βρετανούς, με πολλά παραδοσιακά κτίρια και πολυάριθμες εκκλησίες.

Διαδρομές

Η Κέρκυρα είναι επίσης γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά και τα εντυπωσιακά τοπία που μπορείς να προσεγγίσεις με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σου. Το νησί προσφέρει μια μοναδική συνδυαστική εμπειρία από πόλη, παραδοσιακά χωριά, πολιτιστικά μνημεία, φανταστικές παραλίες και φυσικά την ελληνική φιλοξενία.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.