Ενοικίαση αυτοκινήτου στo Βόλο

Μια βόλτα στην πόλη

Βόλος, μια μεγάλη και σύγχρονη πόλη η οποία βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδος. Η πόλη του Βόλου βρέχεται από τον Παγασητικό και σκιάζεται από το Πήλιο με τα παραδοσιακά, γραφικά χωριά του, αποτελώντας πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όλες τις εποχές του χρόνου. 

Για να μπορέσεις να θαυμάσεις και να αποκτήσεις πρόσβαση στα όμορφα μέρη του με ασφάλεια και άνεση, διαθέτουμε 2 σημεία εξυπηρέτησης από όπου μπορείς να ενοικιάσεις το αυτοκίνητο της επιλογής σου, 1 στη νέα αγορά στον λιμάνι του Βόλου και 1 στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου.

Καταστήματα στο Βόλο

Οι βόλτες που μπορείς να κάνεις στην πόλη του Βόλου και τα γύρω χωριά του Πηλίου είναι αμέτρητες! Μπορείς να τις κάνεις και αξέχαστες, ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα. Πρώτα όμως πρέπει να επιλέξεις το κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz που σε διευκολύνει. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε, να σε κατατοπίσουμε και να σου δώσουμε, αν θέλεις, και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως GPS ή παιδικά καθίσματα.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Βόλος
Αξιοθέατα

Η παραθαλάσσια πόλη και τα ιδιαίτερα νεοκλασικά είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείς να δεις στο Βόλο. Για αυτό και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις αξιοθέατων που μπορείς να επισκεφθείς.

Διαδρομές

Ο Βόλος λόγω της γεωγραφικής του θέσης στο κέντρο της Ελλάδας, δίπλα στη θάλασσα και αρκετά κοντά σε Πίνδο και Όλυμπο, διαθέτει αμέτρητες επιλογές για διαδρομές που μπορείς να εξερευνήσεις ενοικιάζοντας αυτοκίνητο.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.