Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Μια βόλτα στην πόλη

Η Θεσσαλονίκη είναι μια σύγχρονη πόλη που έχει διατηρήσει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Το σύγχρονο στοιχείο αναμειγνύεται αρμονικά με την ιστορία, όπως αυτή αποτυπώνεται στους αρχαιολογικούς χώρους, στις βυζαντινές της εκκλησίες και στα αξιοσημείωτα μνημεία της. H Θεσσαλονίκη αποτελεί το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, όπου θα χρειαστεί να ενοικιάσεις αυτοκίνητο για να την ξεναγήσεις και να επισκεφθείς τα πιο σημαντικά σημεία της. 

Μπορείς να μας βρεις σε 1 από τα 3 καταστήματα μας, που βρίσκονται 1 στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία», 1 στο κέντρο της πόλη και 1 στη Γεωργικής Σχολής κοντά στο αεροδρόμιο και να επιλέξεις το όχημα που σου αρέσει. Επίσης, μπορείς να παραλάβεις και να παραδώσεις το αυτοκίνητο σου στο λιμάνι και στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Από τη μία άκρη της πόλης μέχρι την άλλη, ακόμα και στο αεροδρόμιο, θα βρεις κάποιο κατάστημα ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz κοντά σου. Διαθέτουμε το μεγαλύτερο και πλουσιότερο στόλο οχημάτων από όπου θα διαλέξεις το ιδανικό για σένα. Αν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις και προαιρετικό εξοπλισμό ή να επιστρέψεις το όχημα σου σε άλλο κατάστημα.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Θεσσαλονίκη
Αξιοθέατα

Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τα αρχαιολογικά της μνημεία τα οποία μαρτυρούν το παρελθόν της πόλης και τις βαθιές ρίζες της στην ιστορία. Επίσης διαθέτει εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, ευρύχωρα πάρκα και πεζόδρομους, ενώ προσφέρει εκλεκτή γαστρονομία. Εμείς σου προτείνουμε μερικά από αυτά που αξίζει να δεις.

Διαδρομές

Καθώς βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη, με την ύπαρξη της σύγχρονης Εγνατίας οδού, όλοι οι ωραίοι προορισμοί της Βόρειας Ελλάδας είναι «στο πιάτο σου», περιμένοντας να τους εξερευνήσεις ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.