Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ζάκυνθο

Μια βόλτα στο νησί

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, που ξεχωρίζει για τις υπέροχες αμμουδιές της και τις παραθαλάσσιες σπηλιές της. Η μεγάλη έκταση του νησιού αλλά και τα αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος καθιστούν απαραίτητη την ενοικίαση αυτοκινήτου. 

Εδώ μπορείς να βρεις όλα τα σημεία εξυπηρέτησης στη Ζάκυνθο, από όπου μπορείς να ενοικιάσεις το αυτοκίνητο της επιλογής σου. Διαθέτουμε κατάστημα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου και στους Αμπελόκηπους, στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου. Τόσο τα ορεινά χωριά όσο και οι μαγευτικές παραλίες περιμένουν να σε φιλοξενήσουν και να περάσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 

Καταστήματα στη Ζάκυνθο

Ενοικιάζοντας αυτοκίνητο από την Autohellas Hertz στη Ζάκυνθο, θα μπορέσεις να περιηγηθείς στα γραφικά χωριά και τις όμορφες παραλίες του νησιού. Επιλέγοντας επιπλέον υπηρεσίες και εξοπλισμό θα κάνεις την περιήγηση σου πιο εύκολη και απολαυστική.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Ζάκυνθος
Αξιοθέατα

Ένα νησί με πλούσιο παρελθόν και ιστορία παρουσιάζει αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος που μπορείς να επισκεφθείς και να θαυμάσεις. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αξιοσημείωτα μέρη που αξίζει να δεις στο ταξίδι σου στη Ζάκυνθο.

Διαδρομές

Η μεγάλη έκταση του νησιού καθώς ξεπερνά τα 400 τ. χλμ., αποτελεί ιδανικό μέρος για εξορμήσεις. Με αμέτρητες διαδρομές μπορείς να φτάσεις από άκρη έως άκρη του νησιού. Εδώ συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές για εσένα.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.