Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα

Μια βόλτα στην πόλη

Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, είναι μια από τις αρχαιότερές πόλεις του κόσμου και αποτελεί κεντρικό σταθμό για τον πολιτισμό και την ιστορία. Με αμέτρητα αξιοθέατα, μνημεία και διαδρομές αλλά και τα κοσμοπολίτικα σημεία της, μία επίσκεψη δεν είναι ποτέ αρκετή. Η Αθήνα έχει δυναμική ατμόσφαιρα με έντονη νυχτερινή ζωή.

Για να κάνουμε αυτή την επίσκεψη πιο εύκολη για σένα, έχουμε συγκεντρώσει τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος αλλά και όλα τα σημεία εξυπηρέτησης που μπορείς να μας βρεις για να ενοικιάσεις το αυτοκίνητο που θα σε ταξιδέψει σε αυτή τη μαγική πόλη και θα σε γεμίσει με νέες εμπειρίες. 

Καταστήματα στην Αθήνα

Από τη μία άκρη της πόλης μέχρι την άλλη, ακόμα και στα προάστια και λίγο πιο έξω, σίγουρα θα βρεις 1 από τα 11 καταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτου της Autohellas Hertz κοντά σου. Το μόνο που σου μένει είναι να επιλέξεις το ιδανικό για σένα μέσα από τον μεγαλύτερο και πλουσιότερο στόλο οχημάτων. Αν θέλεις, μπορείς να επιλέξεις και προαιρετικό εξοπλισμό ή να επιστρέψεις το όχημα σε άλλο κατάστημα.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Αθήνα
Αξιοθέατα

Με μια βόλτα στην Αθήνα, θα αισθανθείς τα 3000 χρόνια της να σε περιβάλλουν. Ως μητέρα του πολιτισμού και του πνεύματος, την κοσμούν μερικά από τα πιο σημαντικά μνημεία του κόσμου. Εμείς σου προτείνουμε λίγα από αυτά που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις.

Διαδρομές

Και μέσα στην Αθήνα και λίγο πιο έξω, στα όρια της Αττικής οι διαδρομές μπορούν να σε ταξιδέψουν με τη χρήση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.