Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Καβάλα

Μια βόλτα στην πόλη

Η Καβάλα είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της βόρειου Ελλάδας, μια πόλη μαγική. Θα σου χαρίσει απλόχερα μοναδικές εικόνες καθώς είναι γεμάτη από πανέμορφες παραλίες, καταπράσινα βουνά και τα χαρακτηριστικά της στενά σοκάκια. Τα όμορφα τοπία, τα αμέτρητα αξιοθέατα και οι διαδρομές που αξίζει να δεις στην Καβάλα κάνουν απαραίτητη την χρήση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. 

Θα μας βρεις στην Καβάλα σε 2 σημεία, στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο της Καβάλας. 

Καταστήματα στην Καβάλα

Οι βόλτες που μπορείς να κάνεις στην πόλη της Καβάλας είναι αμέτρητες! Μπορείς να τις κάνεις και αξέχαστες, ενοικιάζοντας το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα. Πρώτα όμως πρέπει να επιλέξεις το κατάστημα της Autohellas Hertz που βρίσκεται κοντά σου. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε, να σε κατατοπίσουμε και να σου δώσουμε, αν θέλεις, και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως GPS ή παιδικά καθίσματα.   

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Καβάλα
Αξιοθέατα

Η πολιτιστική κληρονομιά της Καβάλας προσφέρει πολλά αξιοθέατα που μπορείς να επισκεφθείς και να θαυμάσεις την εκπληκτική θέα που προσφέρουν προς τη θάλασσα.

Διαδρομές

Υπάρχουν ιστορικής σημασίας προορισμοί που μπορείς να επισκεφθείς καθώς και φυσικής ομορφιάς διαδρομές που προσφέρουν πολλές δραστηριότητες να δοκιμάσεις.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.