Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κάρπαθο

Μια βόλτα στο νησί

Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων και βρίσκεται ανάμεσα στην Ρόδο και την Κρήτη. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η πόλη της Καρπάθου γνωστή και με το όνομα Πηγάδια. Η ποικιλία και η χρωματική παλέτα του φυσικού τοπίου της Καρπάθου θα σε μαγέψει. Οι εναλλαγές και οι αντιθέσεις είναι τόσο συχνές και απρόσμενες που δεν θα σου αφήσουν περιθώρια για μονοτονία και πλήξη. 

Η μορφολογία του νησιού κάνει απαραίτητη την ενοικίαση αυτοκινήτου, το οποίο μπορείς να βρεις σε ένα 1 από τα 2  καταστήματα μας, στα Πηγάδια και στο αεροδρόμιο.

Καταστήματα στην Κάρπαθο

Ενοικιάζοντας αυτοκίνητο από την Autohellas Hertz στην Κάρπαθο, θα μπορέσεις να περιηγηθείς στα γραφικά τοπία και τις όμορφες παραλίες του νησιού. Σε περιμένουμε για να σου δώσουμε όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για τα αξιοθέατα και τις διαδρομές του. Αν επιλέξεις επιπλέον εξοπλισμό και καλύψεις οχήματος θα κάνεις την περιήγηση σου πιο εύκολη και απολαυστική.

Πρόγνωση καιρού 7 ημερών
Κάρπαθος
Αξιοθέατα

Το πλούσιο πολιτιστικό και ιστορικό παρελθόν είναι ευδιάκριτο σε κάθε γωνιά της Καρπάθου καθώς περιβάλλεται από εντυπωσιακά αξιοθέατα. Μια μόνο επίσκεψη δεν αρκεί για να τα θαυμάσεις αλλά εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα σημαντικότερα που μπορείς να επισκεφτείς.

Διαδρομές

Η Κάρπαθος δεν είναι μικρό, ούτε συνηθισμένο μορφολογικά νησί. Έχει σχήμα μακρόστενο, οπότε οι αποστάσεις δεν είναι ούτε μικρές, ούτε ιδιαίτερα εύκολες και ξεκούραστες. Αποζημιώνουν όμως σχεδόν όλες με τη θέα που προσφέρουν στο πέλαγος, στα βουνά, στα ιδιαίτερης αισθητικής χωριά, στα βράχια και στα πράσινα κομμάτια που εμφανίζονται κατά τόπους στο νησί.

Ανακάλυψε και άλλους προορισμούς
couple-newsletter2
Για να μαθαίνεις πριν απ'όλους τις τελευταίες προσφορές, τις εκπτώσεις και τα νέα μας προγράμματα.
Ευχαριστούμε, μένει 1 ακόμα βήμα πριν αρχίσεις να λαμβάνεις τα newsletters μας! Κάνε κλικ στο link επιβεβαίωσης που σου στείλαμε στο e-mail σου.